Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lovcov myšlienok som videl tesne po Útoku z hlbín, takže som už bol správne Harlinovsky naladený. Triler je to dobrý, ale na to, aby ste dokázali upútať v tomto populárnom žánri, kde už divák videl všetko a je pripravený na akýkoľvek šokujúci zvrat, vám nestačí ani takéto cool obsadenie, ak nemáte nejaké skryté eso v rukáve, po ktorom divákovi spadne sánka. Lovcom toto tiež chýba, ale na sobotný neskorý večer je to fajn. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller o agentech FBI co dělají zkoušku na vyšetřovatelé vražd na jakém si ostrově, kde má sklad i armáda, ale nikdo to tam nehlídá. jneže jak už to bývá, začně tam někdo vraždit. Ale kdo? Jeden z té skupiny to je, ale musí se přijít na to kdo. A tak se podezřívají navzájem což je logické. Nápad je to poměrně obehraný, ale proč né, když je dobře zpracován tak to jde. Vše to směřuje na jednoho z nich, ale jak už to tak je, vyklube se z toho někdo úplně jiný. Od začátku je jasný kdo to není a kdo, že přežije. Poněkud mě přišlo divný, že FBI mezi sebe vezme někoho na vozíku a zvlášt na práci vyšetřovatele vražd, přijde mě to hodně nelogické. A působí to jako rušivý element. Přesto slušná podívaná. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Tohle by byl perfektní závěr Policejní akademie....- Bylo to stejně trapný (jako poslední díly Pol. ak.),ale komedie jen občas.Zato jako fraška dokonalý. ( a má to momentálně o pěkných 12% vyšší hodnocení než třeba takový Lebkouni! /??????/, dokonce to má od českých koukačů stejný hodnocení jako Lovec démonů! -Bez komentáře..........,ug ug ug.) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Obsazení docela hvězdný, Slater, Kilmer a můj oblíbenej LL Cool J. Jako thriller to fungovalo velice málo, ale jako podařená kriminálka docela solidně. Dobrá zápletka, dobrej casting, velice zajímavý smrti (kupodivu i nějakej ten gore) a takovej zlehka předvídatelnej konec. Na to že je to deset let starej film, tak některý dnešní rádoby thrillery si k tomu ani nečuchnou. Slabší čtyři. ()

Listeroman 

všechny recenze uživatele

Slabší a trochu předpovídatelné. Docela dobrý nápad ze kterého chtěl režisér vytěžit až příliš moc. Umím si představit, že někdo jiný by s podobným scénářem dokázal udělat mnohem víc. Takhle vzniklo jen televizní béčko. Co na filmu oceňuju, že nebyl tak úplně nudný. Donutil mě přemýšlet a předpovídat situaci. Sice jsem měl vraha vytypovaného od začátku, ale jistý jsem si být nemohl až do poslední části filmu. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (25)

  • Vo filme sa niekoľkokrát objaví fínska vlajka alebo odkaz na Fínsko, ako ochranná známka režiséra Rennyho Harlina. (Arsenal83)
  • FBI má aj v skutočnosti vo svojich radoch mindhunters - profilerov, ktorí spracujú viac ako 300 odporúčaní ročne od miestnych, štátnych a federálnych orgánov činných v trestnom konaní. (Arsenal83)
  • Figurína držiaca telefón v telefónnej búdke (75. minúta) je v skutočnosti sám režisér Renny Harlin. (Arsenal83)

Reklama

Reklama