Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $4,480,744Tržby Celosvetovo $21,148,829║ Námetom dosť zaujímavý projekt, len škoda že neprišla aj väčšia snaha sa s tým viac pohrať aby to nevyznelo len tak tuctovo, a niekedy je aj problém v tom ako pôsobia postavy v skľučujúcich momentoch. Film ma jednoznačne dobrý rozneh len časom akoby mu dochádzal dych. /50%/ ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller o agentech FBI co dělají zkoušku na vyšetřovatelé vražd na jakém si ostrově, kde má sklad i armáda, ale nikdo to tam nehlídá. jneže jak už to bývá, začně tam někdo vraždit. Ale kdo? Jeden z té skupiny to je, ale musí se přijít na to kdo. A tak se podezřívají navzájem což je logické. Nápad je to poměrně obehraný, ale proč né, když je dobře zpracován tak to jde. Vše to směřuje na jednoho z nich, ale jak už to tak je, vyklube se z toho někdo úplně jiný. Od začátku je jasný kdo to není a kdo, že přežije. Poněkud mě přišlo divný, že FBI mezi sebe vezme někoho na vozíku a zvlášt na práci vyšetřovatele vražd, přijde mě to hodně nelogické. A působí to jako rušivý element. Přesto slušná podívaná. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

simulace pátrání po fiktivním vrahovi se po zásahu tekutým dusíkem agenta J.D. a jeho pozoruhodné smrti mění v lekací thriller, kde nebezpečí je všechno co vidíte, živé i mrtvé. druhy úmrtí jsou různorodá a tak nás může vylekat (pobavit), že se někdo ocitne bez krve. odsejpá děj i mrtvoly a je mi jasný, že situace je bezpečná až na cestě zpátky. bohužel (bohudík ?)se jí většina nedožije! jo a vrahem je eeeeeee........ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No od tohohle filmu jsem nic necekal a pustil jsem si ho jen proto, ze jsem nemel co na praci, ale kurva to byla jizda, to sem fakt necekal. Pribeh sice nepatri k uplne nejoriginalnejsim, ale zas tak spatny to neni a je tu i par zvratu. Navic je celej film dost napinavej, pekelne sviznej, je tu par dobrejch napadu, sympaticti herci a hlavne pekne udelany smrti - originalni, docela krvavy a hlavne se nedalo cekat kdo kdy zemre. Nejvic me dostal Val Kilmer nabodanej na haky a v rytmu uchylny hudby tancici jako loutka. Ja se bavil od zacatku do konce a proste nemuzu jit pod 4*. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

KOCKA+IDENTITA Harlin sa prestal zabávať (Utok z hlbín, Formula) a opäť dokazuje, že je génius. Veď kto dokáže z námetu "pár ľudí na ostrove - kto je vrah?" natočiť adrenalínovú jazdu plnú nečakaných zvratov? Divák má síce obmedzené možnosti premýšľať dopredu, ale tajomnosti a brutalite to len pomáha oblbnúť nás a vzápätí prekvapiť. Mrazivý triler s perfektným podvodným finále... ()

Galerie (73)

Zajímavosti (25)

  • Veľká časť filmu sa natáčala na mieste, kde sa cvičí holandská poriadková polícia (Mobiele Eenheid). Je to falošná dedina, kde sa simulujú nepokoje. (Arsenal83)
  • Hlavným dôvodom, prečo sa film mohol natočiť so skromným rozpočtom, bola veľkorysá daňová úľava od holandskej vlády. (Arsenal83)

Reklama

Reklama