Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Jack Holloway a kapitán Lucas uskutečňují zkušební let s novým typem neviditelného letadla Phoenix 3. Z řídící věže s nimi komunikuje Jackův nejlepší kamarád a téměř člen rodiny, kapitán Sparks. Po příletu jim všem gratuluje sám jejich velitel generál Jacobs… Lucas se nabízí, že Hollowayovi zkontroluje kombinézu, protože ten pospíchá, aby strávil weekend s manželkou Jessicou a dcerou Nicole. Na piknik s nimi jede i Sparks. Major Holloway je však náhle odvolán… Když opět začne vnímat, na nic si nevzpomíná. Je však obviněn, že ukradl nový typ letadla a ukryl ho na neznámém místě. Je podezřelý, že má vazby na nějakou teroristickou organizaci. Přestože generál Jacobs svého nejlepšího pilota brání, je rozhodnuto, že se podrobí soudnímu vyšetřování… (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

movie 

všechny recenze uživatele

Dolph Lungren tak trochu neprávem zapadl a narozdíl od Arnieho a Sylvestra se neudržel na výsluní. Je to docela škoda, protože tenhle chlapík není tak úplně nula. Je celkem sympatickej a další z jeho výhod je i fakt, že mu netáhne na šedesát. Na kvalitu filmových nabídek to bohužel nemá moc vliv a tak Dolph hraje v čem hraje. LOVEC BOUŘEK ovšem nepatří k tomu nejhoršímu, naopak je to celkem solidní video průměr. Bavil sem se dobře ... Že je škoda že takhle nevypadají i ostatní jeho nové filmy tu asi psát nemusím. ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Děj ve zkratce : americký prezident omylem shlédl pár filmů s Dolphem Lundgrenem a utrpěl z nich tak těžkou psychickou újmu, že se rozhodl Lundgrena zlikvidovat. Ale musel to udělat nenápadně, protože beztrestně zabíjet lidi nemůže ani prezident spojených států (pokud to není mimo území USA, samozřejmě). Udělá to tedy rafinovaně. Ukradne neviditelnou stíhačku, do ní strčí Lundgrena, zmáčkne zneviditelňovací tlačítko, přeletí přes hranice a tam chudáka Dolphíka podřízne jako podsvinče. No, možná to nebylo přesně takhle, ale tak by se mi to líbilo... ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu, když jsem jako malej klučík tenkrát v čerstvém roce 2000 procházel naší nejlepší videopůjčovnu (kterou dávno schlamstl second hand též zvaný hrabák) a mezi regálky pod cedulkou novinky mi do očí počumoval vážný výraz bouráka Dolpha a už jen z respektu vůdči němu, mi nezbývalo nic jiného, než vysypat z kapsy těch pár drobáků, vytáhnout kartičku videopůjčovny s číslem 4496 a s úsměvem vyběhnout co nejrychlej domů za videem a bednou... Jo jo, to byly časy. Už jen pro tu vzpomínku musím dát tři hvězdičky, navíc mě se to i po těch letech fakt líbilo! Lundgren mě jen tak neomrzí! 60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zpomalenej nastupující začátek, vážná vojenská hudba.. někdo si tu troufal na Broken Arrow, ale trochu pozdě. Akce bylo jakž takž, ale tady mi nějak chybí dobří záporáci.. a ten černoch ani moc neuměl hrát. Nelogický chování postav a prostě to bylo takový divný celý.. ale zase uplná břečka to nebyla. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Takovej prumernej Dolphuv film pribeh slusnej akce neurazi muj oblibenec tradicne v pohode jenom nejaka nadstavba tu chybi proste to buhvijak nezaujme ale presto mne zarazi ze si na tom zase musela zasrana CSFD smlsnout protoze jako sorry ale 214 nejhorsi film to fakt neni nevim proc tu furt nejruznejsi pseudoodbornici museji do podobnych pohodovych becek jebat to mi hlava opravdu nebere... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Úvodné titulky boli zámerne predĺžené kvôli tomu, aby film presiahol stopáž 90 minút, ktorú obvykle požadujú distribútori. (m.a.t.o.)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii po dobu 18 dní. (rafix)
  • Na filmovém plakátě je obrázek letadla F-15 Eagle, které však ve filmu není. Ve snímku se objevuje letadlo F-117 Nighthawk. (Terva)

Reklama

Reklama