Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

liborek_ 

všechny recenze uživatele

V záplavě animovaných filmů poslední doby se horko těžko hledá snímeček, který by nějak vyčníval a nebyl jen jedním z mnoha. Tomuto dílku se to, zdá se, podařilo... Můžou na něj stejně tak děti jako dospělí a oba se budou bavit královsky. Pravda... samotná dějová linie je jednoduchá a vlastně už docela provařená (osamělý "padouch" chce oklamat partičku naivů, aby se tak vyhnul trestu od silnějšího, ale nakonec si je zamiluje a zůstane s nimi...) Ale to vůbec nevadí, všechno vynahradí zpracování, které je velmi dobré a hlavně vtipné. Animace je kouzelná a povahy jednolivých postaviček jsou docela dobře vykreslené. Ztřeštěné honičky mají švih a vůbec celý film má dobrý spád, čemuž pomáhá i stopáž filmu, která není zbytečně natahovaná. Dobrý to bylo...:-) Mimochodem... Ten červený vozík plný jídla a vůbec ten duch, který byl za tím vším, mi přišel tak nějak symbolický...:-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Něco s pointou, něco bez ní, něco s myšlenkou, něco bez ní.. Něco s humorem, většinou bez něho.. Uteklo to příjemně, vyběhly titulky, ale cosi tomu scházelo. Pro mladší diváctvo to bude každého druhého měsíce důvod, proč prositi maminku, aby jim pustila dvd, já mám bohužel dojem, že mě zase někdo podceňuje. Naleštěné a průměrné nic, které se ke mně napodruhé určitě nedostane!! Nic pro odborníky na výživu.. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Pre deti kopa roztomilych hovoriacych chlpatych zvieratok, a pre ostatnych niekolko velmi vydarenych vtipov (zvucka THX) a pribeh vystavany ako kritika konzumnej spolocnosti. "Co to je? To je auto. Ludia ho pouzivaju, lebo pomalu zabudaju chodit". Snimok ktory z tej kopy nepodarenych animakov z poslednej doby jednoznacne vinika. (7/10) ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

S jídlem se setkáváme neustále a proto málokoho napadne vymyslet něco tak zvláštního, kde je jídlo středem pozornosti. Tento film, neboli jinak řečeno 'zvířata shánějící zásoby schopni pro to udělat cokoliv', je dost dobře udělaný animák, který naprosto přesně vystihuje vzájemný vztah lidí a zvířat. Zároveň chci podotknout, že animace nemá chybu. Protože detaily jako chlupy, oči, či tráva jsou výborně zhotoveny. Navíc jsou zde pěkně vyobrazené lidské povahy na zvířatech - ať už je to opatrná želva, vyčůraný a mazaný mýval, starostliví ježci nebo naprosto bláznivá veverka. Plus je zde také vidět, jak zlí dokážou lidi vůči zvířatům být. - "Wanna help me find my nuts?" ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Byl jsem si jistý, že to bude těžká sračka. Jenže i film, nad kterým předem lámete hůl se může pěkně vybarvit. Spousta žertíků pro dospělé, spousta gradovaného, na několikrát vypointovaného i lehce načernalého humoru a výborné finále. K tomu tradičně vychytané hudební pasáže... na rozdíl od Shreka 2 jsem se zkrátka nenudil a klidně bych svolil ještě jednou. 75%, ale Carellova veverka je imho nesnesitelná. :-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Tiger je perzská mačka, a preto bol za jeho dabéra zvolený Omid Djalili, ktorý je iránskeho pôvodu. (vander19)
  • Možnost propůjčit hlas některému ze zvířátek odmítl mimo jiné i Gene Wilder. (imro)

Reklama

Reklama