Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

Marius 

všechny recenze uživatele

Dokedy ? Dokedy nás bude Hollywood bombardovať počítačovými animákmi, ktoré sú spravené podľa jednej schémy, objavujú sa v nich dookola tie isté charaktery, akurát v inom kabátiku ? Asi dovtedy, kým nedeľné kino pre celú rodinu bude „in“. Za plotom nie je dobrý animák. Je to film plný prevarených klišé s klasicky vymakanou 3D grafikou, film bez poriadneho príbehu s rodinno-mravoučným odkazom podaným tým najpovrchnejším a najprvoplánovejším spôsobom. Napriek tomu, že ako celok film nie je nič moc , niektoré časti celkom fungujú. Zasmial som sa totiž „až“ dvakrát – pri Hammyho speede a pri zmienke, že superskalpovač je nelegálny všade okrem Texasu. Obávam sa však, že ešte jeden až dva takéto animáky, a budem podobné záležitosti odpadovať. 3/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Na áčkový animák to dost zaostává po technické stránce, dějově také žádný zázrak, postavy nejsou zajímavé a jedna je dokonce k nesnesení (a paradoxně je nakonec aktérem nejlepší scénky z celého snímku) - ovšem díky krátké stopáži a slušnému tempu se na to dá dobře dívat. Škoda, že celkové ladění je spíše na menší publikum, protože těch pár dospěláckých vtípků je to nejlepší co Za plotem nabízí. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $155,019,340Tržby Celosvetovo $336,002,996Tržby za predaj DVD v USA $126,605,435 //počet predaných kusov 7,912,055║ DreamWorks a ich ďalší podarení počin, príbehovo pestré, vydarený humor nechýba a animačne si spĺnajú svoju zaužívanú úroveň ale na to aby v tomto prípade konkurovali Pixaru im ešte niečo málo chýba vypilovať. /videl v kine: 75%/ ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jen lehounce nadprůměrný animák, který má dobrou vizi ohledně střetu přírody (myšleno zvířátek) s konzumní společností, nicméně není schopen tento námět dostatečně využít a tradiční zápletka, kdy jeden vůdce nahradí druhého, neoplývá zrovna originalitou. Pro děti si myslím ucházející zábava, pro mě jako dospělýho nic extra. Jsou mnohem lepší animáky. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Má přítelkyně má ráda celovečerní animáky, já ne, ale mám rád mou přítelkyni a tak koukám s ní. ZA PLOTEM má slabší začátek, ale pak se rozběhne a finále s hyperaktivní veverkou posilněnou energetickým nápojem, která se pohybuje v nulovém čase a předběhne laserové paprsky je nářezové. Jen škoda, že akčních scén není víc, protože na tu honičku se psem a finále byla radost koukat. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)
  • Po střetu lidí se zvířaty odváží policie medvěda Vincenta (Nick Nolte) na vozíčku. To je odkaz na film Mlčení jehňátek (1991), jelikož má Vincent stejnou masku jako Hannibal Lecter. (pityty)

Reklama

Reklama