Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

genetique 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Další ze sbírky Holywoodských animovaných filmů. Poslední dobou nás jimi jen zahrnují. Ale je dobré, naladit se někdy na něco jiného. Je to solidní film, všeho je tam přiměřeně, žádné chyby jsem tam nevyhledal, ale i přesto jsem dal jen 4*. Ty to filmy se opakují furt dokola, všechno je to na ten jeden samí způsob. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Pre deti kopa roztomilych hovoriacych chlpatych zvieratok, a pre ostatnych niekolko velmi vydarenych vtipov (zvucka THX) a pribeh vystavany ako kritika konzumnej spolocnosti. "Co to je? To je auto. Ludia ho pouzivaju, lebo pomalu zabudaju chodit". Snimok ktory z tej kopy nepodarenych animakov z poslednej doby jednoznacne vinika. (7/10) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Len Blum, Lorne Cameron, David Hoselton, Karey Kirkpatrick .. S mírnou obavou, způsobenou nebývale početnou záplavou druhořadých dětinských animáků, jsem usedl do kina a zaposlouchal se do solidního českého dabingu. První liga Pixar snímku tohle sice není, ale celek rozhodně (dospělého) diváka neurazí. Humoru se na nějaké extrémní uzemnění dostává jen ve skromných dávkách, naštěstí vše stojí na rozmanitých postavách, spoustě inteligentních ingrediencí a osvěžujících nápadů. Zajímavá je technologická stránka filmu, přesto k maximu mající své slabší chvilky a v několika momentech hraničící až se samoúčelností. Příběh je svižný a postupně graduje do finále, ve kterém se mísí hutná akční jízda s potřebnou porcí rodinné morality a kde si i vesměs otravná veverka (dětičky ovšem musí chrochtat blahem) poupraví reputaci.. 75%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina jest banálním příběhem roztomilých postaviček, které se neustále placatí sem a tam, že by to jeden nejraději vypnul. Pak se však příběh rozjede a začíná nabírat obrátky, aby v závěru - a nejen metaforicky - doslova explodoval. Chvílemi to vypadá, že autoři nechají tu milou rodinku opravdu brutálně povraždit. Skvělá scéna skunk(ová)+kocour připomene klasické kreslené americké grotesky. Český dabing je mimořádně povedený a vtipný. Jo, a mám slabost pro mývaly! Páč jestli se nudíte, tak si kupte medvídka mývala... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)
  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)

Reklama

Reklama