Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Family Of Me – Ben Folds ,2. RJ Enters The Cave – Rupert Gregson-Williams ,3. The Family Awakes - Rupert Gregson-Williams ,4. Heist – Ben Folds ,5. Lost In The Supermarket – Ben Folds ,6. Lets Call It Steve - Rupert Gregson-Williams ,7. Hammy Time - Rupert Gregson-Williams ,8. Still – Ben Folds ,9. Play? - Rupert Gregson-Williams ,10. Rockin’ The Suburbs (Over The Hedge Version) – Ben Folds featuring William Shatner ,11. The Inside Heist - Rupert Gregson-Williams ,12. RJ Rescues His Family - Rupert Gregson-Williams ,13. Still (Reprise) – Ben Folds , ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Svižná, slušně gradujcí animovaná zábava, která šlape od začátku do konce, poctivě zásobuje vtípky mladší i starší publikum, dokáže si vyhrát s pointami a přes přítomné obvyklé morální ponaučení se nebojí být občas přiměřeně cynická. Jako jednohubka výborné, s lehce zapamatovatelným aroma, dobře namíchanými ingrediencemi a příjemně nenatahovanou stopáží. Časem si určitě zkusím dát repete. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Len Blum, Lorne Cameron, David Hoselton, Karey Kirkpatrick .. S mírnou obavou, způsobenou nebývale početnou záplavou druhořadých dětinských animáků, jsem usedl do kina a zaposlouchal se do solidního českého dabingu. První liga Pixar snímku tohle sice není, ale celek rozhodně (dospělého) diváka neurazí. Humoru se na nějaké extrémní uzemnění dostává jen ve skromných dávkách, naštěstí vše stojí na rozmanitých postavách, spoustě inteligentních ingrediencí a osvěžujících nápadů. Zajímavá je technologická stránka filmu, přesto k maximu mající své slabší chvilky a v několika momentech hraničící až se samoúčelností. Příběh je svižný a postupně graduje do finále, ve kterém se mísí hutná akční jízda s potřebnou porcí rodinné morality a kde si i vesměs otravná veverka (dětičky ovšem musí chrochtat blahem) poupraví reputaci.. 75%. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Z dnešného pohľadu je animácia zvierat v pohode, ale na ľuďoch a prostredí ten zub času poznať výrazne. Nápad pre zápletku ma vlastne dosť bavil. Postáv veľa, ale väčšina bohužiaľ len krovie. Olizovanie intímnych partií bolo určite vrcholným momentom humoru. Za plotem je v podstate Toy Story s blchami, ale bez zábavných postáv. Nenudil som sa, to by som klamal, ale zajtra nebudem vedieť, že som to videl. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jeden z nejlepších animáků všech dob. Ideově mile zvrhlý, jen v naprostém minimu případů infantilní, po většinou naopak poměrně sofistikovaný a rafinovaný. Dále dokonale nadčasový a do nekonečna opakovatelný. A samozřejmě velice často poměrně geniální :) Scéná s objevováním plotu například. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Po střetu lidí se zvířaty odváží policie medvěda Vincenta (Nick Nolte) na vozíčku. To je odkaz na film Mlčení jehňátek (1991), jelikož má Vincent stejnou masku jako Hannibal Lecter. (pityty)
  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)

Reklama

Reklama