Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl Život není krásný a Jehovovu pomstu si nemusí zoufat, film navazuje leda tak tím, že se sem tam objeví známé tváře z Mártyho předešlých dílů, to je ale všechno. Pohl tu zas vyzmrdil naprosto nekompromisní výtvor, který nemá u nás obdoby. Na pomyslné škále od jedné do deseti zvedám prostřední fakáč k nebi a jako správný ateista říkám "nachcat Kristu" a modlím se, abych nedostal rakovinu prdele. Řezníkova filmografie je ale natolik specifická, že pokud je někdo vůči produkci ZNK takzvaně corpus tabula rasa, určitě ho film nijak neosloví, znechuceně si zastrčí péro zpátky do kalhot a n vrchol jeho pyramidy potřeb se dostane možná tak chuť jít se vysrat. Celkově se nedá říct, že by se stylem humoru třetí film nějak lišil, Pohl starší opět homokláduje na výbornou, dokonce se objeví i taťka se synkem a jako vždycky správně zabijou. Řezník nezklamal! Vy zmrdi. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nejnovější Řezníkův filmovej zářez nezklamal. Pořád je to starej dobrej Řezník a jeho typickej styl. Plno výživnejch hlášek, spousta drsnýho černýho humoru, hafol ujetejch postaviček - počínaje Fighterem, Řehákem, poručíkem Danem,přes cigánskýho dealera a konče buznou, kterou si opět parádně střihl starej Řezník. Nasral mě jen konec od kterýho jsem čekal víc. Jinak jde o nadstandartní zábavu alá Řezník. Kdo jeho tvorbu zná ví co čekat a zklamanej nebude. Pro ostatní " normální " lidi to bude asi těžce stravitelný soustu na hraně nechutnosti, nevkusu a trapnosti. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky jsem od toho čekal něco jiného – tedy hlavně co se závěru týče. Řezníkův styl amatérského natáčení mi nějak nevadil v jeho předchozích snímcích, šlo hlavně o všechny ty vulgarity, černý humor, dementní postavy a tak – což bylo splněno i zde, protože Kamil to byl pěkně vychlastaný čúrák – zmlácení chuligánů v lese a teplý fotřík v sauně super, jen škoda, že se tu neobjevilo víc postav z předchozích kousků. Takže já zůstávám pořád u stejného, lehce nadprůměrného ohodnocení. 60% ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy, u kterých tvůrci serou na nějaké produkční limity, což Pohlova tvorba splňuje v pořádku. Bohužel se vznikem Párty hárd pozbyl Řezník určitou dosavadní devizu své tvorby a to byla pro mě domnělá vehementní snaha se neposouvat v tom okouzlujícím amatérismu dál. S vědomím toho, že se chtěl odjakživa profesionalizovat to pak ani zpětně neni už úplně ono, jakkoli opětovný setkání se starými známými smažkami z Rumburka u srdíčka zahřeje. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zde se dostáváme k pomyslnému vrcholu, respektive k pro tuto chvíli nejvtipnějšímu snímku Martina Pohla. Máma má raka svým zpracováním už nepůsobí až tak moc amatérsky, herci mi rovněž nepřišli tak strašní, jak tomu bylo u předchozích dvou snímků, takže v tomto ohledu milé překvapení. Dalším překvapením byl humor. Toho je tentokrát opravdu hromada, pochopitelně dojde i na pověstné nechutnosti a perverznosti, kdo však viděl Život není krásný a Jehovovu pomstu, asi už ho v tomto ohledu nic nepřekvapí. Z mého pohledu se zatím jedná o Řezníkův nejpovedenější počin. Je to sice nechutná kravina, avšak nejpřijatelnější. 5/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Postava poručíka Dana byla inspirována stejnojmennou postavou z filmu Forrest Gump (1994). Martin Pohl navíc často využívá postav mrzáků v komiksech „Martyho frky“ nebo v hudební tvorbě, viz píseň „MC Půlkin“. (DJDVD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno