Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vážení televizní diváci, v novém seriálu naší pokrokové České televize si ukážeme, že ošklivé xenofobní názory mají jen looseři. A pokud má snad divák tendence mít stejné názory jako hlavní hrdina, pak je úplně stejný looser jako on. A to bys, milý diváku, jistě nechtěl. Ty chceš být také součástí naší usměvavé pokrokové společnosti a podílet se nabudování socialismu, multikulturalismu a bojovat proti zpátečnictví. Pojď tedy a přidej se k nám. Vyhrňme si rukávy a budujme spolu lepší společnost a nového člověka." ()

martiňák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem úplnou náhodou, když jsem jen tak přepínal mezi programy a 1. díl se mi celkem líbil. Nekorektní humor je fajn, ale tady ho bohužel následně vždy tvůrci trochu změkčí. Např. udělají narážku na cikány a následně jednoho z nich vykreslí jako hodného kamaráda. Nebo hlavní hrdina zmlátí přeoperovaného bráchu a následně s ním jede na závod, prohlásí, že do svého domu ho nepustí, následně ho tam pustí. Doufám, že v dalších dílech tvůrci trochu přitvrdí, nevyměknou a nesklouznou k sentimentu, čehož se po 1. díle trochu bojím. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad polovina mého nejbližšího okolí Most viděla v TV, jen já pořád nic…A tak nadešel čas, to napravit. Slyšel jsem o tomhle seriálu spoustu pozitivních věcí – hlavně to že si nebere žádné servírky, nadávky i ty rasistické a homofobní jsou tu na denním pořádku – tak inu proč ne. Mám rád věci, kde si tvůrci na nic nehrají a puritáni si můžou políbit prdel…První díl beru jako takové dobré zahřívací kolo a seznámení se s důležitými postavami. Žádná excelentní jízda, ze které bych se okamžitě posadil na prdel a vlepil tomu plný počet, se zatím neproběhla, ale bylo tu dost slibných momentů, humorných situací i hlášek. Návštěva Pošťáka i samotného pořadu byla vážně dobrá – stejně tak i začátek v kostele. Cyril Drozda zahrál slušně i v seriálu Rapl, takže se na něj těším i tady… ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský je frajer a Kolečko má minimálně o kolečko víc. Skutečně úžasná záležitost. Zhruba polovinu dílu jsem si musel navyknout na humor a celkový styl, ale od jistého momentu moje bránice dostávala zabrat, za což pánům děkuji. Člověk je potom ochotný odpustit i reklamu, jakou si Česká televize nebojí udělat. Nicméně cením, že si ze svého vlastního pořadu dovolili pořádně vystřelit. Skvěle napsané postavy. Prušinovský patří k naprosté špičce současných tvůrců v naší malebné zemičce. S Kolečkem mají zvláštní nadání uchopit současné sociální problémy a nesmírně vtipně je zpracovat je na samé hraně divácké přípustnosti, takže se všichni náramně baví a nikdo není urážen. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že i když se tu mluvilo dost bez obalu, tak místy mi přišla úroveň seriálu až vulgárně hospodská. Teda, může to být jenom můj dojem. A je dost možný, že tímhle svým postojem tak půjdu proti názoru většiny, od které slyším, že tenhle seriál je výborný. On i nejspíš je, akorát u tohodle dílu mi to tak nepřišlo. A ruku na srdce, ono mi to tak nepřijde u většiny prvních dílů. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama