Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediální seriál z města Most. Luděk Říha (M. Hofmann) žije v polorozpadlém domě po tátovi. Na jeho opravu nemá peníze a popravdě ani chuť. Dluží šéfovi místního podsvětí Romanovi (L. Noha), jeho bývalá žena Ilona (J. Čvančarová) si vzala Němce a syn Tonda (F. Červenka) se za něho stydí. Navíc ho vyhodili z práce. Jedinou jistotou je pro Luďka hospoda Severka a kamarádi v ní. Majitel hospody „jen pro bílé“ Eda (M. Isteník), exkomunikovaný farář (C. Drozda) toužící po tom, aby otočili přesunutý kostel, který by mohl být znovu vysvěcen, trvale nezaměstnaný Čočkin (V. Škultéty), věřící, že díky svým podnikatelským nápadům jednou opravdu zbohatne a Róm Franta (Z. Godla), jediný, který za útratu u Edy má čím zaplatit. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Ales.Blaha 

všechny recenze uživatele

Skvělé, velmi zábavné a úžasně zahrané. I když takhle každodenní (nejen) mostecká realita samozřejmě nevypadá, tak se to přibližuje k realitě mnohem více než spousta jiných seriálů či filmů. Už v úvodu se výstižně poukazuje na fakt, že mnozí lidé (v tomto případě vedoucí v zaměstnání) jsou od té reality ještě dál než je vůbec zdrávo. Perfektní! :-) ()

Kekik 

všechny recenze uživatele

Ale vydržela jsem dlouho odolávat. Až do ledna roku 2023. Když fenomén Most! běžel poprvé na obrazovce, nepodlehla jsem nátlaku, ať se podívám, že je to vážně skvělé. Až nyní, když reprízovali druhý díl, a já ze zoufalství, neboť právě nic jiného v TV nebylo, jej v práci pustila hostům. A když host 75+ pronesl, že je to vážně skvělý seriál, už mi to nedalo, a na ten druhý díl se dívala společně s hosty. A ono je to vážně skvělý. Mám za sebou první díl, který je oproti druhému (podívám se na něho znovu, neviděla jsem jej celý) ještě poměrně slušný, ale neméně zábavný. Takže tak. Už i já patřím k týmu DYCKY MOST! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský je frajer a Kolečko má minimálně o kolečko víc. Skutečně úžasná záležitost. Zhruba polovinu dílu jsem si musel navyknout na humor a celkový styl, ale od jistého momentu moje bránice dostávala zabrat, za což pánům děkuji. Člověk je potom ochotný odpustit i reklamu, jakou si Česká televize nebojí udělat. Nicméně cením, že si ze svého vlastního pořadu dovolili pořádně vystřelit. Skvěle napsané postavy. Prušinovský patří k naprosté špičce současných tvůrců v naší malebné zemičce. S Kolečkem mají zvláštní nadání uchopit současné sociální problémy a nesmírně vtipně je zpracovat je na samé hraně divácké přípustnosti, takže se všichni náramně baví a nikdo není urážen. ()

Takaru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, jen tak dál. Vždycky jsem věděl, že jsem tolerantní. Na tuhle zábavnou hru přistoupím, a to mile rád. A přešitýho bráchu bych s chutí "Vobtáh", neb je to sexy "prcinka" a celkem to umí s volantem. A teď trochu vážněji, jsem rád, že se někdo nebojí si udělat trochu legrace z našeho soužití s oblíbenou, občas sice lehce problematickou menšinou, a to způsobem, který v žádném případě nijak nenavádí ke společensky nepřijatelným nepravostem, a už na dálku nezaváni pravicovým extremismes. Zatim75%. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale že bych měl nějakou obzvlášť velkou potřebu vidět další díly, to se říct nedá. Humor je trochu na jedno brdo, navíc mi to místy přijde takové uměle natahované. Občas mi to připomnělo Polívkovo Dědictví aneb Kurvahošigutntág, ale nějak nemůžu přijít na to, jestli je to spíše plus nebo minus. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V maskérně v televizi hraje „Neusínej“ od Petra Muka. Na autodromu hraje „Terra promessa„ od Erose Ramazzotti. Na konci epizody hraje „Wonderful Life“ od Black. (Duoscop)

Reklama

Reklama