Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk se vypořádává se svými kamarády a zakazuje jim, aby se stýkali s Dášou. Přesto nezabrání romantické schůzce. Stará přátelství jsou ohrožena. Blanka slíbí Tondovi, že s ním půjde na rande, ale zadarmo to nebude. (Česká televize)

Recenze (77)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidíme tu na jedné straně pokračování takových těch absurdních situací z ranku "Tohle se může vidět jen v Mostě" jako Franta s kytkou na popelářském autě...Na druhou stranu pak prohlubující se trauma u Edy, jestli podlehnout svým touhám, nebo ovládnout své pudy. Bouřlivé dny jsou jedním z nejlepších Cruisových filmů, takže výběr balícího filmu kvituju, a ožírací párty s vodkou a pak volným stylem byla TOPka. ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No, a když se bavíte s cikánama, tak potřebujete taky trochu toho černýho humoru, že jo?" Zase pěkně nahláškováno, taky Edova a Luďanova noční výprava do města pobavila. Myslim si, že jsem na konci, když se Eda svěřuje jsem asi vzbudil celej barák. Trochu je mi líto Tondy a Pavla. PS: Kolečko, hoď tam ještě Leoše, ať je sranda. 90% ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vlastně uklidňující, jak MOST! dodržuje pravidla moderní, ale přesto do morku kosti konzervativní hollywoodské romantické komedie. Na začátku hodně sprostých slov, a cool hlášek, ale jak se mezi hlavními hrdiny začnou rozvíjet vztahy, komedie zvážní, nastává "coming-to-age" poznání, že vztahy přináší odpovědnost, a že lhát se nemá, a že pravda občas bolí... A jako v každé hollywoodské komedii tu máme vedlejší postavičky, které se nevyvíjejí, ale jsou tu proto, aby držely humornou linii (Čonkin a spol.). Máme být spokojení, že Kolečko s Prušinovským nám dodávají tradiční komedii v moderním "cool" balení, anebo bychom chtěli trochu toho experimentu, trochu toho hlazení proti srsti? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V mojí hospodě nebudete dělat nějakej procigánskej byznys a používat k tomu moji wifinu." Tak tohle byl nářez. Luďan válel v pozici vševědoucího při rozhovoru pro noviny, v pozici nechápavýho před svou ex i při závěrečný kalbě s Edou. Franta zase řádil na recepci hotelu i při předehře s Dášou. Já jsem se u toho hrozně bavil a taky jsem se poučil – Róm je nejlepší přítel člověka a propeč je prášek do pečiva. ()

Karp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě byla šestka lepším dílem než několik předchozích. Své jsem k Mostu! již řekl a tak jen doplním, že kvituji vývoj naznačující, že tvůrci a hlavní postavy se netopí v nějakém neodůvodněném nadšení, které vlastně nemá žádné reálné základy. Zkrátka vše není zalito sluncem a tak bezstarostné, jak se mohlo zdát. A to je alespoň za mě v pořádku. 3,5* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku epizody hraje „M.I.L.F. $“ od Fergie. Když se Dáša (Erika Stárková) připravuje na rande s Frantou (Zdeněk Godla), tak hraje „You're A Woman“ od Bad Boys Blue. Na diskotéce a v bordelu hraje „Sexy And I Know It“ od LMFAO. Na konci epizody hraje „Show Me Heaven“ od Maria McKee. (Duoscop)
  • V čase 41:13 si Eda (Michal Isteník) na diskotéce začne svlékat tričko, ovšem v dalším střihu (v čase 41:15) stojí u baru opět oblečen, aby pak v dalším záběru (v čase 41:17) svlékání dokončil. V čase 41:23 je opět v tričku, následně opět vysvlečen a hudba linoucí se z reproduktorů hraje uceleně dál. Celá ta pasáž z diskotéky působí poněkud chaoticky. (JariR)

Reklama

Reklama