Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

Logout 

všechny recenze uživatele

Výborný závěr seriálu. Výborný v tom ohledu, že ukazuje naši realitu, která je takřka stoprocentním protikladem k americkým happyendům. Ano, Čočkin umřel, ano všichni se vzepnou k výkonu a udělají mu pohřeb. Jinak ale Eda stále zůstává rasistou, který v Severce vidí menšiny jen nerad a kdyby si mohl pomoct, tak s Dášou nechodí. Farář stále zůstává ochlastou. Mládežnická dvojice je stále stejně plná ideálů, ale na co sáhne, to podělá. Luďan je stále cynický běžný maloměstský buran bez jakýchokoliv ideálů. Jen se všichni sejdou na pohřbu bývalého vrátného České televize, po něm se ožerou a další den bude Most fungovat tak, jako dycky. Lépe tenhle seriál skončit nemohl. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz som trocha vychladol od pondelka.... Ale stale vo mne este doznieva OBROVSKEEEE SKLAMANIE. ufff... uff... Uz po sedmicke som zostal trocha v rozpakoch. Ale osmicka ma uplne dorazila. tak ako som bol nadseny z prvych 6 casti (az miestami jemne euforicky) tak som teraz Zhnuseny i znudeny zaroven. Jednoducho KOMEDIALNA rovina fungovala na jednotku. Akcna sedmicka sotva na dostatocnu, ale takmer hodinovy depresivny pohreb nakoniec vo vysledku stal za tie sracky co nakoniec vyliali z urny. Kolecko (alebo Prusa?) jednoducho zaver nezvladli. Vravi sa ze najtazsie je ZACAT a SKONCIT, medzitym to nejako ide. Presne to je pribeh Mostu!... Skvely rozbeh, potom sprint, ale bezec koli krcom nedobehol do ciela v casom limite. Pre mna MOST skoncil ako Vyborny serial ale mal Bohuzial len *6 casti...* D Y C K Y pamatuj ze zaver ma byt nejlepsi ze serialu ne NEJHORSI... Zdar kOLECKO! ()

Reklama

Nechic 

všechny recenze uživatele

Takže sedmý díl nastaví akční děj a osmička to všechno uhladí? Tenhle díl byl dějově těžké zklamání. Sice hlášek a vtipů tam bylo víc než v díle předchozím, ale proč to muselo být tak prázdný. Luďana poslali do abnormálních nížin, cikány a plešky zas do abnormálních výšin. Šlo vymyslet asi kopec lepších i veselých zakončení, než tak prázdný happy end. ()

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásnej závěr, v pravdě již asi kultovního seriálu. Myslím, že by rozhodně další série být neměla, neboť tady se to jasně uzavřelo, a ani nepotřebuju vědět jak to bude dál. Jinak samozřejmě tu bylo zase plno hlášek a vtipných situací, ale zároveň to bylo takové více lidské, třeba když si Luďan lehnul k ségře a byl na ni hodný. Takže jednoznačně za 5 hvězd. ()

Beata.Stybro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co po osmi dílech ve mne zanechal seriál Most! se nepodařilo dosud žádnému seriálu. Kombinace geniálně lehkého herectví, neskutečných nápadů, drobností, myšlenek, Most silné slovo, most mezi lidmi, kde nic není černobílé, kde každý je vinen a nevinen sám sebou. Karikatury osudů vypointované do vrcholného hořkého leč usmířeného závěru. Jen ten kdo nepochopil očekával nářez jako v prvních dílech. Za mě to nářez byl a k tomu krásné obrazy - Roman jako mamánek, kočky u Čočkina, nebo Čočkinův styl hudby. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)

Reklama

Reklama