Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (184)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Seagal je tlustej, čínský mafiáni jsou tlustý... Jinak režie dosahuje rozměrů téměř "Uwe Bollovských" pořád někde něco hučí nebo je to aspoň zpomalený. Všichni tam maj furt strašně trapný čínský filosofický kecy. Dále mě dostal hlavní Boss kterej je celej film v jedný místnosti a sedí na sedačce a pořád dokola řiká "Musíme vyřešit problém ať to stojí co to stojí" nebo další super výrok "Profesor se stal problémem." Bitky jsou debilní a debilně setříhaný nebo ve tmě jelikož je Steve tlustej a už mu to prostě nejde. Vrcholem filmu je bitka s opičím mužem (to jsem se opravdu smál). Jediný co stojí za zmínku je asi Michelle Goh v roli čínské policistky jelikož je opravdu hezká. Seagal má navíc hlas jak vychlastanej Hellboy, ale nestěžuju si protože na Zabijáka jsem se podíval právě proto že je debilní. Celkem jsem se pobavil. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že mám filmy so Stevenom Seagalom rád, tento mi pripadal ako jeden z tých slabších, možno najslabší. Väčšinou je Seagal policajt obhajujúci zákony. Tu bol však človekom, ktorý vyvraždil celú mafiu, aby pomstil smrť svojej ženy a asistentky. Film plný krásneho bojového umenia, ktorým Seagal vyniká tentoraz nevyvážili dej. Filmy so Segalom sú horšie a horšie, snáď jediný, ktorý sa mu kedy podaril bolo Prepadnutie v Pacifiku (1992), tomu sa dalo veriť. Tu v úlohe archeológa je veľmi komický, dialógy totálne plytké, postavy majú IQ 50, keď človek sleduje ich nutkanie komentovať úplne evidentné veci. Film tak ľahkovážne vyplytval aspoň potenciál zaujímavých exotických lokácií. Škoda. Viem snáď len jedno - tento film už nikdy neuvidím .Začiatok sa mi vcelku páčil, potom to začalo byť zdĺhavé a furt dookola, škoda, z počiatku to nevyzeralo zle. ()

Reklama

ArdathBay odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s "mužem s cejchou smrti". Dialogy by chtělo vysílat v audiu aby vynikla jejich naprostá demence. Obrovský stůl s Triádou, kterou postupně zabijí..hádejte kdo:) a závěrečná likvidace bosse je ultradementní. Doporučuji sledovat v dabingu, který dá "vyniknout" dialogům. Doufám, že se budete bavit minimálně stejně jako já. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se kouknul na nějakýho toho novějšího Seagala a opravdu jsem nestačil zírat. Zápletka je něco šílenýho, režisér je asi nějakej nevlastní Bollův brácha (jestli natočí Uwe něco se Seagalem, tak to teprve uvidíme to pravý dno) a choreografie akčních scén je kapitola sama pro sebe. Seagal někam přijde, naběhne na něj nějakej číňan, Seagal do něj strčí a chlápek odlítne na druhou stranu místnosti a už se nezvedne. To je tak většinou všechno,protože Seagal se kvůli pupku už ani neotočí a ten kabát taky dělá svý. Prostě hroznej shit, i když místy docela zábavnej. ()

Pořez odpad!

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty doby, kdy byly filmy se Segalem zárukou alespoň trochu zajímavé podívané a lákadlem k návštěvě kurzů bojových umění (především aikida)... Tak zoufalou slátaninu jsem již dlouho neviděl, skoro bych to přirovnal k "akčnímu Kameňáku": Kouknem, co letí, pak to slepíme dohromady a on se vždycky někdo chytne. Já přímo naletěl... Do mysli se mi začíná vkrádat památná věta: "Je třeba zabít Segala..." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama