Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Že je Cicconnová vpodstatě bezskrupulozní nesoudná nána jsem pochopil už dávno. Ale toto překonalo všechna má neočekávání. Tady zjevně všem zúčastněným hráblo. To je kurva fuckt ze života. Proto jsme potřebovali důkaz. Jó prachy. Prachy jsou fakt hnusná věc, pane Esposito. Hnus navíc s debilním českým dabingem. Dokonalé pro uvedení v pátek na Nově. Jako předfilm hned před Práskem. Kráva k krávě... Bavte se novata, pro vás tu hnusota. Resumé: Nasrat. - - - P.S. Vzkaz páně Ritchiemu: Guyiííí, za tohle ti jednou změkne mozek (spolu s tím, číms při tomhle filmu uvažoval :-). Vsadím boty, že do pěti let s tebou tahle dáma vyjebe a tobě po ní zbude jen tahle zbytečná podlízavá sračka ve tvé filmografii. - - - P.P.S. Všechny zde uvedené vulgární výrazy jsou myšleny doopravdy vulgárně! ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

I když si občas docela ráda zacituji "nejsem žádný Pipi", nic jiného výrazného ve filmu není. Madonna je příšerná herečka, to tu asi píše každý. Já osobně si o ní myslím že je i velice špatná zpěvačka, a taky velice nesympatická a hnusná ženská, ale to už bych odbočila od tématu. Film je to blbý, nudný, trapný, ale je na něm něco "ritchiovského", co se mi tam občas malinko zalíbí. Ale jinak považuji Ritchieho manželství s Madonnou za fiasko, které kdyby se vyhnulo filmovým plátnům i obrazovkám všeho druhu, byla bych jim velice vděčná. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Závěr Swept Away by byl silný, kdyby všechno před ním fungovalo alespoň ve standardní míře romantických vztahovek. Bláznivý řecko/italský komediální ráz osvěží, ale ty postavy a jejich chování... a jejich ztvárnění hercema (a neherečkou) jsou za trest. Ritchie režíruje natolik uvolněně a vůči žánru nedbale či neschopně (můžete si vybrat, pravdu bychom se dozvěděli pouze kdyby se pokusil o další romantiku, což se snad nestane), že je nemožné se na postavy napojit, něco jim uvěřit, něco s nimi procítit, nebo alespoň je nemít za otravné šašky. Našroubování krásné orchestrální skladby “Spiegel am Spiegel” především ve spomenutém závěru je marnou snahou dát filmu romantickou duši. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

ze začátku to vypadalo jako pěkná blbost, nesympatická mužatka madonna, a úchylní italský týpci, ale postupem se mi to začalo líbit, madonna dostávala přes držku... a to bylo fakt vtipný, celkový ladění dost trapný, scéna z chatrče, kde si oba předvádějí filmové citace je vykradená z Leona, konec této stupidní story byl taky trapnej, končilo to taky jako blbost, přesto mně ta spousta stupidit docela bavila. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl, že Guy Ritchie někdy natočil takovou hovadinu. Madonna tady představuje solidní mrchu, která by po sobě nedokázala spláchnout ani zesranej hajzl. Do toho ztroskotá na pustém ostrově uprostřed Řecka, což je blbý samo o sobě, a ztroskotá tam s úchylákem, který ji chce a přitom jí nechce znásilnit. Chvíli to vypadá odporně a pak z toho vznikne láska. Film vysloveně blbej jak gumová kotva. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Adriano Gianinni a Madona ziskali v roce 2002 za své výkony Zlaté maliny v kategorii nejhorší filmový pár. Madonna současně získala stejnou cenu pro nejhorší herečku. (Terva)
  • Film sa nakrúcal na Sardínii a Malte. (JančiBači)
  • V Amerike bol film tak zle prijatý, že v Anglicku išiel film rovno na DVD. (Mihail123)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama