Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tenkrát v Mexiku trpí stejným jevem, jako třeba Spy kids 2 a to přeplácaností. Je tu (vzhledem k žánru) zbytečně komplikovaná zápletka, moc postav, přičemž do poslední minuty není jasné, které jsou hodné, které zlé, a které neutrální, a ač to bude znít divně, je tu i mnoho příliš akčních scén. A jsem si jist, že s polovičním rozpočtem by vznikl mnohonásobně lepší snímek. 55% Zajímavé komentáře: Lima, Lhurgoyf, Nancy, gr8 escape, silent cut, Freelance ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Film plný strhujúcich akčnčnýh scén, ale akosi sa mu nedarí udržať formu a rozpadá sa nám pred očami. A to nehovorím o atmosfére z Desperáda, ta zobrala tiež za svoje. Je to veľmi podivínske a keď človek premýšla ako to ten Rodriguez myslel tak sa stráca. No fucking sense. Na filozofovanie poznám lepšie filmy. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tohle se tedy opravdu moc nepovedlo. Rodriguez nacpal do filmu hromadu luxusních herců a rozehrál s nimi krajně nezáživný příběh, který nemá nejmenší šanci vás vtáhnout do děje. Totálně nenaplněný potenciál. Ani akce se mi nelíbila, když sledujete Banderase jak kolem sebe máchá zbraněmi jak roztleskávačka a přitom zasahuje s maximální přesností všechny své živé terče, tak je to vyloženě úsměvné. Tím spíše, když ho takto sledujete 90 minut. Šíleně jednotvárná akce. Nejvíce mě asi bavila postava, kterou si střihl Johnny Depp, ale ani v tomto případě jsem se necítil nějak unešen. Velké zklamání. Nízké hodnocení zde není náhodou. Dvě hvězdy za pár úsměvných pasáží. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Napoprvé zmatené, nepřehledné, spousta postav, každá něco chce; a stejně tomu všemu zmatku kraluje Depp. Napodruhé...ono to není špatný. Naopak. Jasně, Desperado to není a být nemůže, chybí třeba nějaký zapamatovatelný písničky (kterých je v Desperadu přehršel), Mariachi je velkou část filmu jen vyčpělej panák, ale: jak řádí Depp, to si ocenění zasluhuje; Willem Dafoe je ukázkovej padouch; Cheech Marin a Danny Trejo (ne)hrají jako vždy; dvojka Ruben Blades a Mickey Rourke je zábavná a hrozně dobře se poslouchá... vůbec to není guláš, jen si chce dát tu práci se na to podívat ještě jednou a uvědomit si, oč komu jde. Prostě "revoluce, tak jako volby, stojí spoustu peněz". ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc od Rodrigueze. Měl si stím víc pohrát na to jakou tam měl hereckou posilu viz Depp, Rourke atd.. jejich postavy hlavně teda Rourka mi přišli nevyužité. Depp tam měl pár hlášek ,,je to tak dobrý že až to dojím vemu zbran a pujdu zastřelit kuchaře" :D jinak jako docela nuda. Podle mě minimum akce, furt se tam něco řeší, rozhodně mín hlášek než v prvním díle. O dost slabší odvar no. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Film byl dokončen už v roce 2001, ale dostal se do kin až v roce 2003. (Partina)

Reklama

Reklama