Reklama

Reklama

Recenze (42)

Kiisaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody mám velice zvláštní pocity. Tuto Gaimanovu knihu jsem (zatím) nečetla, ale jakožto fanoušek jiných jeho příběhů a jakožto milovnice mytologie jsem se tohoto seriálu nemohla dočkat. Děj zněl více než slibně a trailery vypadaly lákavě. Můj dojem z první zhlédnuté hodiny je ale rozpačitý a jsem z toho tak trochu zklamaná. Postavy jsou velice nesympatické a vtáhnout mě nedokázaly. Celý styl je takový zvláštně unylý, drsný a podivný - ve výsledku z toho byla poměrně nudná hodina. Na základě prvního dílu jsem ale ještě žádný seriál neodsoudila, takže se podívám i na další. Vím už ovšem, že se má vysoká očekávání nenaplní. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před pár lety jsem četl knížku, byl teď zprávou o seriálu nevzrušený a říkal si, jak sakra plánují přenést ten velemišmaš snových a mytologických divno sekvencí na plátno a jak z toho asi nevyleze komerční domrdaná zbytečnost. A hele - casting je tak super a autorský kouzlo tam takový, že se potvrzují zvěsti o nový nejzajímavější a (to jsem zvědav) politicky nejrelevantnější show v televizi. První díl plyne jako krev, hlásím se k odběru týden co týden. "Baby, you're torturing me..." ♪♫ ()

Reklama

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velmi slibné. Slade nám předkládá vytříbené vizuály, na které jsme byli zvyklí z Hannibala, stejně tak skvělou práci odvádí Reitzell se svojí minimalistickou atmosferickou hudbou. Skvěle napsané dialogy, zajímavá zápletka, která diváka vtáhne a navnadí na další díly. A na rozdíl od některých dílů Hannbiala seriál výborně šlape dopředu a neutápí se v zdlouhavých do sebe zahleděných dialozích. Navíc skvěle obsazené, za všechny zmíním alespoň božského Iana McShana. ()

sirien

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok... jako působí to jako Američtí bohové. Po prvním díle si nejsem jistej, co si myslet - možná to je geniální, možná zmatlané... což je teoreticky asi ten dojem, co by to správně mělo z kraje vyvolat? Určitě to má velký příslib jak co do kvality tak co do atuenticity zpracování, ale hodnotit budu asi až uvidím, jak se ten obsah z toho dílu zužitkuje dál. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Studená vizuální onanie nad nezfilmovatelnou a po atmosférické stránce snad až meditativní knihou. Román se vyznačuje silnými mikropříběhy s nadmíru poutavými filosofickými pointami, které hrají prim nad bezduchým mlácením vypravěčské slámy a dosebezahleděností. V pilotu je to zatím přesně naopak. Gaiman je architektem barvitého městečka plného spletitých uliček, v němž Fuller se Sladem zatím jen opatrně našlapují ze strachu o poškození vzácných historických budov. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama