Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušné boxerské/vězeňské drama si zakládalo na drsném (hiphopovém) prostředí nápravného zařízení, kde se proti sobě postavili dlouholetý neporažený "uvnitř" versus arogantní nově příchozí, skutečný šampión "venku". Finální zápas nepostrádal grády ani napětí, jen jaksi nebylo komu vyloženě fandit, jelikož scénář sympatie k soupeřům (stejně jako jejich šance) rozložil fifty-fifty. Oni také ve výsledku zvítězili oba. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem jediný, kdo viděl nejdříve dvojku a trojku a až po tom shlédnul jedničku. No je to jako nebe a dudy, tohle byla celkem zbytečná hodina a půl bez jakéhokoliv děje, kde jste se modlili, aby už byla ta závěrečná zápasová desetiminutovka a byl konec. Vypíchl bych snad jen Petera Falka a jeho roli. ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes versus Ving Rhames a Peter"columbo"Falk jako mafian. Velky boxersky souboj za zdmi veznice, vitez muze byt jen jeden, bude to mistr mezi mukly - wesley a nebo skutecny mistr Ving Rhames?? Film ktery ma tak tvrdou ranu jako oba tito borci a navic i prijemne vezenske prostredi dava vzpomenout si na jine slavne vezenske filmy. Nemyslim si ze by to byl film nejak vyjimecny, ale ja davam za 4*, protoze mam rad vezeni, mam rad cernochy a mam rad columba. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velikým plusem filmu je, že Wesley září v jeho nejlepší životní formě, je rychlej, mrštnej a pružnej, má neuvěřitelnou kondici a po právu se stal neporazitelným, dále že Ving Rhames předvedl jeho nejdrsnější a troufám si říct, že i nejlepší akční výkon za jeho kariéru a myslím si, že byl tvrdou konkurencí pana Snipese! Mínusem filmu je, že se 90 procent snímku domlouvá jeden zápas a díky tomu to na nudě hodně přidává. Chtělo to víc soubojů. Těšil jsem se tedy aspoň na ten vytouženej závěrečnej špíl a ten mě přišel na to dlouhý čekání dost mizernej. Kdyby si dnes Wesley a Rhames měli dát férovku, asi by už nebylo o čem diskutovat, pač Snipes bude z krimu určitě v běsné formě, tak jen doufám že mě potvrdí moje očekávání a předvede se v Expendables 3, pač já na něj z toho obsazení stopro nejvíc vsázím!!! Undisputed 60% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama