Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prostředí je dobré, protože ve vězení se mohou odehrávat jímavé příběhy. Tohle je příběh, který se primárně snaží o to, aby byl akční, ale nakonec je lepší právě v té rovině civilnější. Jsou zde dobří herci, ale takový Peter Falk je v podstatě vůbec nevyužitý, což je velká škoda. Ani dějem to nakonec nenadchne. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes versus Ving Rhames a Peter"columbo"Falk jako mafian. Velky boxersky souboj za zdmi veznice, vitez muze byt jen jeden, bude to mistr mezi mukly - wesley a nebo skutecny mistr Ving Rhames?? Film ktery ma tak tvrdou ranu jako oba tito borci a navic i prijemne vezenske prostredi dava vzpomenout si na jine slavne vezenske filmy. Nemyslim si ze by to byl film nejak vyjimecny, ale ja davam za 4*, protoze mam rad vezeni, mam rad cernochy a mam rad columba. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zkoukl až po třetím díle "Neporazitelný:Vykoupení"" a musím konstatovat, že tohle je dost slabý oproti novému dílu. Snipes tam je nijakej a nedostal ani tolik prostoru, Rhames docela dobrej, ale nedostanu z toho ani průměr. Málo fightů, moc keců. Takhle bojovej snímek nemá vypadat. Jinak celkově je to hodně odfláknuté. Scénář a režie špatný, ale budiž ještě. Určitě to nemá na hroznou hudbu, která se fakt nepovedla. Já si radši pustím novější NEPORAZITELNÝ. 40% ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Pokud jste rváči a milujete box, tak to určitě musíte shlédnout. Ve věznici se utkají dva nejlepší boxeři a kdo vyhraje, ten nejlepší a hlavně ten kdo je neporazitelný. Tento film je respektivě jenom o tom boxu. Sehrán byl sice velice pěkně, ale ta rychlost toho filmu je pomalá. Když se na ten film díváte vleče se ten příběh a všechno jde pomalu. Drobné šarvátky vás vždy drobet probudí. Ale nakonci kdy je ten zápas to začíná být jasnější. 4* bohatě stačí. Neni to ani moc a ani málo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama