Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dokoukal postupně celou trilogii, abych hodnotil komplexně. Undisputed na nic nečeká, tahle trilogie je prostě o řežbě. Prostě dělaná pro milovníky boxu, street fights, MMA, vězeňské tématiky. Co mě mrzí u pilotního dílu je nízká (pouze 2) kvantita zápasů a trapné ozvučení úderů. To na čem film staví, je zde předvedeno vcelku slušně, u pokračování bych ale řekl, že o dost lépe. 50% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo poměrně krutě, bohužel to jenom tak vypadalo, film postupem času upadá do super průměrného béčka. A také mě dost zklamali kameramani a zvukaři: Závěrečné boxerské drama viditelně nezvládli, kamera byla hodně rozhozená a točila z takových úhlů, že boj postrádal věrohodnost. No a zvukaři se taky sekli: když Snipes promáchnul tak tam klidně dali obrovskou ránu a nebylo to jednou.... :( Škoda... ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od svých následovníků solidně napsaný scénář. Zvláště postavy působí použitelně a nejsou to vyslovené karikatury jako v druhém a obzvláště třetím díle. Dobré je, že chybí vyslovený záporák, fandit se dá s trochou snahy oboum (a nebo nikomu). Box ve filmu je podle mě docela nuda, a ikdyž není zdaleka tak příšerný jako třeba v Rockym (to není asi nic), moc záživné to pro mě nebylo - každopádně kromě finální bitky tu stejně boje žádné nejsou, ale příběh to s přimhouřením obou ok utáhne sám. Potěší Peter Falk. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zkoukl až po třetím díle "Neporazitelný:Vykoupení"" a musím konstatovat, že tohle je dost slabý oproti novému dílu. Snipes tam je nijakej a nedostal ani tolik prostoru, Rhames docela dobrej, ale nedostanu z toho ani průměr. Málo fightů, moc keců. Takhle bojovej snímek nemá vypadat. Jinak celkově je to hodně odfláknuté. Scénář a režie špatný, ale budiž ještě. Určitě to nemá na hroznou hudbu, která se fakt nepovedla. Já si radši pustím novější NEPORAZITELNÝ. 40% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velikým plusem filmu je, že Wesley září v jeho nejlepší životní formě, je rychlej, mrštnej a pružnej, má neuvěřitelnou kondici a po právu se stal neporazitelným, dále že Ving Rhames předvedl jeho nejdrsnější a troufám si říct, že i nejlepší akční výkon za jeho kariéru a myslím si, že byl tvrdou konkurencí pana Snipese! Mínusem filmu je, že se 90 procent snímku domlouvá jeden zápas a díky tomu to na nudě hodně přidává. Chtělo to víc soubojů. Těšil jsem se tedy aspoň na ten vytouženej závěrečnej špíl a ten mě přišel na to dlouhý čekání dost mizernej. Kdyby si dnes Wesley a Rhames měli dát férovku, asi by už nebylo o čem diskutovat, pač Snipes bude z krimu určitě v běsné formě, tak jen doufám že mě potvrdí moje očekávání a předvede se v Expendables 3, pač já na něj z toho obsazení stopro nejvíc vsázím!!! Undisputed 60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama