Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Dr. Wolfenstein 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Re-Animátora se nese v mírném poklesu kvality, ale i tak splňuje, to co se od něj očekává a na co jsem se těšil. Morbidní komedie, ve které není nouze o zajímavé, čí šílené postavy, jsme konec konců ve vězení a bláznů je tu spousta, u níž se rozhodně nebudete nudit. Doktor West s pomocí mladého a najivního lékaře poračuje ve svých experimentech a za krátko promení celé vězení v naprosté peklo. Jedná se o zdařilé pokračování, kterému k dokonalosti schází, jak bych to jen řek, onen puc 80. let a možná i starý Westův arcinepřítel, přesněji jen jeho hlava, doktor Hill. Doufám, že se někdy dočkáme dlouho slibovaného House Of Re-Animator. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

No rozhodne najhorší Re-Animator a to predovšetkým kvôli tomu, že z filmu skoro zmizol ten typický čierny humor. Čo sa našťastie nezmenilo je Jeffrey Combs, ktorý tu vlastne ako jediný hrá. Na to, že sa jedná o straight-to-video, potešia slušné efekty a niektoré gore si skutočne vychutnáte. Príbeh je úplne stupídny a takmer bez konca, ale je tu aspoň možnosť pokračovania...eh...aby som nezabudol, počkajte si na záverečné titulky pri ktorých sa odohrá kung-fu fight medzi odhryznutým penisom a krysou.... ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

O fous slabší než první dva díly. Stále i tak výborná zábava. Serie Re-Animator se vymyká uplně co do kvality, akčnosti i zábavnosti všecm ostatních Yuznovym filmům. Nejinak je tomu i tentokrát. Příběhu a jeho uvěřitelnosti prospělo že byl natáčen skutečně s zhruba 12-ti letým odstupem od dvojky. Starší Jeffrey Combs působí přirozeně a uvěřitelně. Postupné budování zápletky se povedlo. Herci jsou taky slušní a zhruba od poloviny filmu přicházejí opravdu pořádné jatka podpořená skvělými nápady a slušnými triky. A sem tam je to sranda jako zastara - viz. Krysíkův duel s penisem! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

První polovinu je to dost nuda, jen ten Moses se do své role naprosto hodil. To co se dělo v půlce druhé, to byl skok o 100%. Černý humur a skvělé efekty, chlap bez noh, nebo ten feťak: "Máš ještě?" u toho jsem se málem počůral:)) Ale kvůli té první půlce dávám 7/10 a ***. Překvapilo mne, ře Combs je tam tak trochu na vedlejší koleji, ale jako takového bezcitného ledového parchanta jsem ho ještě neviděl, překvapení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Návrat Re-Animátora“, aby byl vůbec natočen, musel dostat i španělskou produkci, protože v Americe se mu asi už moc nevěřilo. Ale Brian Yuzna se svého díla chopil relativně se ctí, nekazí mytologii, ale nepřináší ani nic, co by dovedlo skutečně oslnit. Za mě je první snímek nejlepší, to ostatní už je trochu natahování dobře rozehraného. Ale pořád je to takové, že se na to dá dívat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)
  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama