Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(5) / Epizody(45)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

"What could possibly go wrong?" ___________ Famózní tribute Top Gearu a zároveň spektakulární podívaná ad absurdum. Pompézní dobrodružná pecka, která nemá jakoukoliv chybu. Samozřejmě, Top Gearu se to ani zdaleka nevyrovná, ale i tak tahle Svatá Trojice britských pošuků ještě nikdy nebyla v tak velkolepý kondici. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná stále o to samé, jako jsme byli zvyklí z Top Gearu, jenže jsou zde dvě velká ale: 1) Stigův náhradník The American je neskutečně trapnej a kdyby mlčel, udělal by mnohem líp... 2) Celebrity Brain Crush začal být nudný už při prvním opakování... Jinak je to pořád stará dobrý trojka - eliminovat výše uvedené a možná trochu ubrat na demolování - chápu, že na to jsou peníze, ale vážně nemusím mít všechno... ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Po rozpačitém rozjezdu prvních dílů se partička zase dostává do formy. Ona ta změna značky asi nebyla jednoduchá, stejně jako to asi není jednoduché pro nějakého toho skalního automobilistu, kterému řeknou, že tento typ auta jeho oblíbené značky je poslední, protože továrna zavírá... Poté co BBC neustálo Jeremyho provokokace (i když kdo ví jak to všechno bylo) se začala psát tato nová éra Top Gea... pardon Grand Touru. Omluvte, chvilku si na to budu zvykat... Uvidíme jak se to bude rozjíždět dál. Rozpočet není vše, hlavní jsou nápady. Těch ztřeštěných nám už trojice předvedla se štábem tolik, že skalní fanda může mít dojem, že nádoba nápadů je vyčerpána a není s čím novým přijít... Tak uvidíme. Staří přátelé se neopouští a u mně to ve vztahu k Jeremymu, Jamesovi a Richardu samozřejmě platí! Ještě k BBC - přišli jste o pořad, který napodobují všechny pořady o autech na světě a který jen opravdu těžko nahradíte! Ale to vy asi už víte že? * * * * ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Dnes 3.2.2017 je konec první řady a já bych se rád podělil. Ne jako někteří místní retardi (115 konkrétně), kteří se podívali na jednu epizodu a běželi psát recenzi. Každopádně k věci. Je to jiné a zdá se že i méně zábavné. Důvodů je několik. Jeremy dostal asi opravdu krátké vodítko a tak se krotí (v TG byl mnohem větší hovado). Dále, díky tomu že prostě NESMÍ recyklovat některé TG zaběhlé rutiny (na které jsme se naladili a které prostě očekáváme), vše se zdá být jakože "ne úplně ono". Díky tomu působí epizody nevyváženě. Některé nudnější, některé ne. Některé se věnují autům a některé spíš parodují Na hraně zítřka a o autech se moc toho nedozvíme. Je to prostě v první řadě šou a auta jdou občas do pozadí. Za sebe tedy dávám 4,4. Je to tedy o malinko "horší" než starý TopGear (nebo jen jiné?). Pokud bych ale měl srovnat Grand Tour a NOVÝ TopGear (2016), tak rozhodně vede Grand Tour. ()

Retik 

všechny recenze uživatele

Známá trojka Clarkson, Hammond a May se nám vrátila a s nimi i ten nejnadějnější motoristický seriál za poslední dekádu. Grand Tour je v podstatě Top Gear s tím rozdílem, že Clarkson a jeho banda mají pod taktovkou Amazonu téměř volnou ruku a mohou realizovat svoje šílené kousky spolu s jejich humorem, který je pro někoho na hraně soudnosti. Vzhledem k opravdu štědrému rozpočtu můžeme od Grand Touru čekat ještě velké věci, ať už se jedná o destinace, technickou stránku a nebo i předvedená vozidla. Bude to jízda! 8/10 ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • K postavení a provozu 48tunového stanu je zapotřebí 114 členů štábu. Postavení trvá osm dní a samotný stan je složen ze 723 samostatných dílů. Stan je natolik velký, že pro něj produkce často velice obtížně hledala hezké a velké místo. (DexMASTER094)
  • Pořad získal jméno až po 9 měsících od podpisu smlouvy o natáčení. (Maulincio)
  • Při natáčení první série bylo zničeno 27 automobilů. (Maulincio)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama