Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(5) / Epizody(45)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Myslela som si, že Amazon nikdy nebude schopný napodobniť to kúzlo Top Gearu, ktoré vyčarovalo BBC, ale dokázali to a už po prvých troch minútach som sa zmenila na roztekajúcu sa mláčku sĺz. Po ďalších 30 minútach som sa tak vyškierala, až ma bolela sánka. Láska k rýchlym autám proste nezávisí od produkčnej spločnosti, ale od Jeremyho, Richarda a Jamesa. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nepovažuji za velkého fanouška tohoto žánru, ani jsem Top Gear nikdy pravidelně nesledoval, tak první díl GT mě naprosto uchvátil a hodlám ve sledování pokračovat. Naprosto skvostný vizuál, který nevidíte ani v áčkových filmech, snad nekonečný rozpočet a povedené vtípky z toho dělají extrémně zábavnou show, která rozhodně kromě nadšenců rychlých kár dokáže zaujmout i neutrální diváky. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Někdo by namítal, že už to není moc o autech. Nebo, pokud něco děláš půl života, možná je čas na změnu. No já osobně Clarksonovi fandím. Baví mne, že nedospělost a hravost chlapa s neomezenými prostředky může bavit tolik lidí, že po odchodu z už tak lukrativního BBC si ve druhé sezóně s Amazonem může kreslit ještě více penisů na palubním počítači ve voze od Tesly. Ruku na srdce, herečky si stěžují na to, že berou méně než chlapi na stejně výrazné roli. Nikdo by nesledoval 60ti letou herečku a zrovna tak ani třicetiletou s přifouklýma prsama a rty tak dlouho. Lidi baví právě ta hravost co téhle známé trojce nechybí a pokusy o moderátorky se Clarkson ani nesnaží vejít se do všech těch šablonek na vyváženost a politickou korektnost. Ćím více za hranou pořad je, tím lépe udržuje publikum což nepůjde trumfovat do nekonečna, zatím ale vše v maximálním pořádku. Druhá sezóna TGT je stejně dobrá jako ty poslední od Top Gear v původní sestavě. Naopak Top Gear jsem přestal sledovat po první sezóně s "Joeym". Boys will be boys. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná stále o to samé, jako jsme byli zvyklí z Top Gearu, jenže jsou zde dvě velká ale: 1) Stigův náhradník The American je neskutečně trapnej a kdyby mlčel, udělal by mnohem líp... 2) Celebrity Brain Crush začal být nudný už při prvním opakování... Jinak je to pořád stará dobrý trojka - eliminovat výše uvedené a možná trochu ubrat na demolování - chápu, že na to jsou peníze, ale vážně nemusím mít všechno... ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Top Gear byla vskutku jedinečná show, která neměla konkurenci doma ani nikde jinde v zahraničí. Ale poslední série s kvalitou klesaly níž a níž. Posledním hřebíkem do rakve bylo nové obsazení, takže jsem rád, že žezlo převzal Amazon, a můžeme si dál užívat Clarksona a spol, a prozatím musím říct, že se mi velice líbí jak se The Grand Tour vyvíjí. V každém díle jsou schopni vytáhnout něco dostatečně nového a zajímavého, aby nejen těch 60 minut zabili, ale především pobavili. Dvoudílný speciál byl naprosto vynikající, který dosáhl kvalit starého Top Gearu a vlastně jsem zapomněl, že sleduju něco jiného. Samotné díly tedy nejsou na maximální hodnocení, ale ve větším měřítku super podívaná… I když, narovinu, „starý“ Top Gear je stejně nejlepší. But then again, kdo má rád auta, zákonitě si zde bude libovat. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • James May hned na začátku filmu rozbije okénko u svého vozu o závoru. Když ale ve druhé polovině filmu v Maďarsku ujíždí před lukostřelci, je okno v pořádku. Poté, co trojice opustí Maďarsko, je zase na Jamesove autě okénko rozbité. (Habansz)
  • Celebrity Braincrash, část s celebritami v 1. sérii, měla původně probíhat tak, že by daná celebrita přišla až do stanu a tam by hrála na herní konzoli jakousi hru a skóre by se zapisovalo na tabuli. Avšak necelý týden před začátkem natáčení se rozhodli tuto část vypustit, protože sledovat někoho, jak hraje hru na konzoli je podle slov Jeremyho Clarksona „boring as shit“. Po tomto rozhodnutí ale začali všichni panikařit: „Sakra, co budeme dělat?“ a až utichl poslední záchvat paniky, někdo navrhl, že by celebrity mohli zemřít nějakým zábavným způsobem ještě dřív, než přijdou do stanu, a tak se stalo. Pro nízkou popularitu byla tato část ve 2. sérii nahrazena tématem „Celebrity Face Off“ – tedy, že proti sobě závodí celebrity z různých odvětví zábavního průmyslu. (Maulincio)
  • Při natáčení první série bylo zničeno 27 automobilů. (Maulincio)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama