Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (265)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Přísahám na matčinu smrt, že ho zabiju. Promiň mami." Hashtag: vcelku dobrá prdel po francouzsku. hodně dobrých vtípků (scéna s parožnatkou vede, ne jen z toho vzhledového důvodu, ale i pro vtipnost, opravdu mě pobavila). Že to pokazí klasický sladký konec, to už je taková nutná cena. "Někdo vyhraje v loterii, nám se narodil černoch." 3.5* ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa takto spontánne nezasmiala. Po (K)lamačovi sŕdc som dúfala v niečo super a dostavilo sa to. Originálny nápad a skvelý scenár. Niekedy to má také gýčové romantické tendencie, ale čo v živote nemá? Za 90 minút dokázali spraviť paródiu na toľko známych filmov, že som len žasla. Thor, Star Wars, X-men, všetko, čo mám rád alebo, čo všetko sa môže pokaziť aj napriek dokonalému plánovaniu a rokom praxe. 5* ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ať se na to nedívají majitelé domácích mazlíčků, příliš by trpěli... jinak si v Alibi na klíč přijdou na své všichni krom nekrofilních vyznavačů mah jongu, troufám si říct. Frantíci si prostě servítky neberou a i když místy dupou na plyn až moc (zběsile, hehe), šťávu to má. Mě osobně zaujali Gregovi loajální spolupracovníci a souboj se světelnými meči za jízdy v karavanu, jinak jsem celý příběh o kupících se lžích brala s dost velkou rezervou, dnes za 3,5*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle Francouzům jde. Námět sice není nový, ale Lacheau tady chrlí nápad za nápadem a gagy, kterými je celý film protkaný, tady na sebe krásně navazují a nepůsobí nijak násilně. Romantická linka tu byla samozřejmě nutná, ale i ta působila citlivě a konec jí tak trochu zabil, samozřejmě v pozitivním slova smyslu. Herecky parádní a Elodie Fontan byla kouzelná až to bolelo. Dlouho jsem se takhle nenasmál. 90% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako som sa len potešil pri čítaní popisu tohto filmu, že aká to bude super komédia s originálnym námetom. No napokon zostali moje očakávania dosť nenaplnené, pretože ten potenciál zostal kdesi na pol ceste. S týmto by sa dalo ešte dosť pohrať. Ale zas nebolo to až tak zlé, práveže ten dej, ktorý sa stále zamotával do klbka klamstiev bol vcelku zaujímavý, akurát tam bolo kopu zbytočných absurdností. Na druhú stranu, to malo aspoň celkom príjemnú komediálnu atmosféru a na niektorých scénkach sa dalo aj pousmiať (na niektorých dokonca aj zasmiať). Ale aj tak bolo to najlepšie na celom filme Elodie Fontan :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Približne v 49. minúte sedí hlavná postava v hotelovom bare na pláži. Možno si všimnúť, že telefón je položený na stole. No v nasledujúcom zábere príde SMS-ka, pričom telefón zo stola zmizne a hlavná postava ho vyberá z vrecka nohavíc. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama