Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (265)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouz Lacheau chce být jako Američan Sandler, ale vychází mu z toho komedie spíše německého ražení, což je sám o sobě varovný signál o velikosti prsních svalů Chong Liho. Narkolepsií v dodávce a vysazením před penzionát končí výčet vtipných momentů, zbytek je poněkud bezradná snaha o bláznivou komedii, která se navíc rozkládá ve své romantické složce. Schválně si tipněte, jestli padne věta: „Slib mi, že mi nebudeš lhát..“ Se vzpomínkou na Belmondovy Veselé Velikonoce, kde se také předly pavučiny lží, ale o poznání inteligentněji, jsem zamáčkl slzu a sám sebe se zeptal, jestli je nyní nutné, aby agresivní kočka napadla visící varlata a hořící pes letěl nákopem do bazénu. Asi je.. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mi to až tak vtipné nepřipadalo, ale to je samozřejmě jen můj názor. Jasně, alibi na klíč by mohlo nějakou dobu fungovat, ale nakonec by se to stejně provalilo. Tenhle filmařský počin měl dobrou myšlenku, ale podle mě mizerné provedení. Na můj vkus tady bylo až moc postav, nikdy nekončící zápletky a jedna obrovská kamufláž. Jedna scéna střídala druhou, bez jakéhokoli ladu a skladu a celé mi to připadalo až moc chaotické. Na druhou stranu, u některých situací jsem se opravdu dobře pobavila, jenže jsou tady i ty, které nebyly úplně podle mých představ. Film se na můj vkus až nekonečně táhl a chyběla tomu jiskra. Ani můj spolehlivý identifikátor nezabral, nerozbolela mě od smíchu bránice. Takže se tenhle film k těm dobrým, alespoň dle mého názoru, nepřidá. Nemá smysl doporučovat, protože díky vysokému hodnocení si jej stejně většina lidí pustí. Má smysl jenom varovat, že přílišná očekávání, jako byla ta má, se nevyplácí. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ide o originálny námet, ale to sme si u Francúzov zvykli. Trojjediný Philippe Lacheau ( scenár, réžia, hlavná postava ) sa pustil do hry, ktorá bola možno nad jeho sily, to vychádzam z poznania, že svoju bláznivú komédiu je v mnohom nesúrodá, prvoplánovitá, chaotická. Ak však divák vypne hlavu a nechá sa unášať rôznymi kombináciami a scenáristickými vrtochmi, tak si to užije. V každom prípade sa cení nápad, o zábavu je postarané a minutáž je prijateľná. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

No, to teda potěš koště, jestli to takhle funguje i v realitě. Radši budu žít ukolébaná v blažené nevědomosti. Tohle je fajn nápad. Nápad za všechny prachy, to se musí nechat. Na druhou stranu, jestli přece jenom není lepší říkat pravdu. Lhát neumím a lhaní nesnáším, takže já osobně říkám pravdu. Taky si zpívám v koupelně, ale rozhodně to nebylo tak vtipné jako právě zde. Francouzi vždy uměli točit komedie a pořád umí. Lituju, že jsem na tenhle film nechtěla jít do kina. Byl by to phodově využitý čas. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Phlip Lacheau pozeram je za kamerou, a aj pred, spolu so svojim kamaratom Tarek Boudalim. Tu sa mi zda ale ze Boudali je za inteligentnejsieho, a ma aj komedialny talent, a Lacheau proste taha za vyrazne kratsi provaz. Kazdopadne ako pise isty uzivatel, francuzska blazniva komedia este nevychcipala, a to je dobre. Hlavne ze to nie je dalsia multi kulti propaganda o tom, jak je vsechno vo Francii Ok a super a bez chyby, jaxi nejsem fandom multikulti : 69 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)
  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)

Reklama

Reklama