Reklama

Reklama

Čtyři kamarádi se rozhodli vyzkoušet svůj intelekt ve hře, která se ale osudově zvrtne. (Filmbox)

Recenze (49)

joora1 

všechny recenze uživatele

Hrůza. Nesympatičtí herci a od začátku zde nic nedává smysl. Tahle únikovka se nepovedla ani za mák. Během celého filmu nedojde ani náznakem k nějakému vysvětlení situace a řešení puzzlů je velmi nahodilé. Jako celek film nefunguje a koukat na něj je ztráta času. *Spoiler* Nejvíc to dokazuje scéna s kyselinou, která je totální blbost, protože ti dva by cítili dávno, že se něco děje a netrhali si vlasy a neodlupovali vzájemně kusy obličeje:). *Konec Spoileru* Navíc nejlepší je, že všichni tupě zírají na hádanky, aby je hned na to něco osvítilo a geniálně na to přišli. No toto prostě ne. ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Nejhorší to nebylo, ale musím to tu rozjet. SPOILER: Scéna s kyselinou neskutečná hovadina, cucají se tam jak vemena a dávno by cítili, že se jim něco děje (a to jejich cucání a ohrabávání jak dva totální puberťáci, co si poprvé zajebali, celou dobu až do jejich smrti, když jsou všude kamery? Nemůžou už sakra z těch filmů tyhle trapný krávoviny konečně dát do háje?) To samé, když otevíral ty těžké dveře! Ihned by napadlo i totální vokurku se zapřít nohou o zeď proboha!!! Má tak minimálně trojnásobnou sílu!!!! A dalších nesmyslů bych se asi nedopočítal. Konec naštěstí ujde. Dávám 3 hvězdy a to jen proto, že ten žánr se mi líbí a vyšší rozpočet je na filmu znát - solidní práce. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Blonďatá Christen nachystá pro milovaného Tylera k narozeninám překvapení - únikovou hru. A aby to bylo zábavnější, vezmou s sebou ještě další čtyři - respektive dva páry. Únikovka je samozřejmě vybíjená, a protože ani jedna postava není sympatická, divák netrpělivě čeká, kdy přijde zúčtování. I přes krátkou stopáž to není hned, ale mně to kupodivu rychle uteklo. Škoda, že mordy nebyly nápaditější a hlavně až do konce v přímém přenosu. Zásah kyselinou si tak divák naplno nevychutná stejně, jako je tomu u useknuté ruky, když si člověk vzpomene na Argenta, jak ten ji dokázal využít, či přepůleného těla. Ty 3* jsou velmi slabé a dávám je proto, že jsem byl přesvědčen o někom jiném, co za vším stál. A nabízelo se více možností, přičemž úvodní scénu filmu jsem spíše pominul. 2,5* ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Raz som bola v escape roomke. Je to sranda, ale musím sa priznať, že veľa vody sme tam nenamútili. Dvakrát som sa potkla o ten istý schodík, ale žijem. To sa ráta ako výhra, nie? Porovnávanie so Saw je trošku mimo a žiadnu výraznú paralelu tam nenachádzam. Hĺbavým intelektuálom túto jednoduchú, zľahka dementnú vec neodporúčam. Nie som tak úplne stotožnená s ***, ale celkové hodnotenie sa mi zdá na tento žáner príliš nízke a tak sa rozšupnem. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Namlsaný včerejším "No Escape Room" jsem totálně zklamán. Jediná povedená scéna s párou, nebo jak oni tvrdí kyselinou, je vinou rychlého střihu naprosto k ničemu. Konec je tak blbý, že mi to fakt nedovoluje dát víc než tu dvacku. A to ještě dávám s přimhouřenýma očima, protože mám tyto filmy celkem rád. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama