Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Pierce Brosnan je kouzelný, Julianne Moore zase roztomilá, nenáročný a příjemný snímek, poutavý scénář -hledá se težko, snad jen, že sem si spletl Brosnana s R. Gerem, pro kterého je tohle typická role a navíc mají shodný dabing/// Příjemně si u filmu odpočinout a dobře se u romantické komedie pobavit není nikdy od věci. Zde to především stojí na ustřední dvojici, na kterou je radost se dívat. Jo a je tady taky David Kelly, který na sebe o5 strhnul pozornost./// Celkem 72%/// ()

k212 

všechny recenze uživatele

Prostě je to slabší průměr, gagy jsem už párkrát kdesi zaslechla, i když ten s řidičákem je celkem vtipný. Svým způsobem mě film trochu asociuje na Nesnesitelnou krutost (která je samozřejmě mnohem sarkastičtější, drsnější a lepší), každopádně je z bahna průměrnosti film vytáhnut díky výborným představitelům hlavních rolí. Takže vlastně je to příjemný a oddychový film na nedělní odpoledne. ()

Reklama

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Mylsim ze jedna z tych lepsich romantickych komedii. Mne osobne sa to lubilo velmi. Julianne to tam vazne seklo a nepamatam si v ktorom filme som ju zastihol viac „sexi“ ako tu. Najviac zo vsetkeho som sa vsak bavil na Brosnanovi, smial som sa na nom uz od prvej scenky. Stacilo ked dosli tieto dve hlavne postavy do kontaktu a uz som mal usmev na tvari a cakal co bude. Mozno to bolo tym ze som citil ako sa hovori „chemiu“ medzi nimi, alebo tym, ze ked sa stertnu dvaja herci ktorych mate radi v takomto filme, tak to nejde aby sa vam to nelubilo. Tesil som sa z kazdeho zaberu. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Dvojice Brosnan - Moore slibovala něco víc než jen další nevýraznou americkou "romanťárnu" - bohužel nestalo se tak, byť to rozhodně není vinou zmíněné dvojice, ale naprosto nevyužitým potenciálem poměrně zajímavého nápadu, který mohl být výborným odrazištěm koncentrované filmové zábavy. Schopnosti režiséra a scénáristky však nestačily na víc než jen pár osamocených fórků, navíc i po romantické stránce naprosto bez fantazie. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Julianne není komediantka, je výborná herečka, nádherná, ale tahle rovina jí nesedí. Křečovitost kazí celý film, který je jinak celkem fajn romanťárna. Pierce je uvolněný sympoš k sežrání, Michael Sheen skvěle pobavil v roli rockera, vlastně celé je to příjemně zábavné, hezky napsané, s příjemnou hudbou, hrát tam Julia Roberts, je dost možné, že by to byl hit. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)

Reklama

Reklama