Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Oddychová romantická komédie, ktoré ničím neurazí a dokonca je možnosť sa pár krát aj dobre zasmiať. Charaktery si obľúbite od prvej minúty a ich sympatický prejav je veľké plus pre tento film. Plytkosť deja je pri filmoch podobného žánru už viac menej nepísanou podmienkou tak ju tu nebudem riešiť. Ale ako som hovoril na oddýchnutie si je tento film ako stvorený a preto hodnotím nadpriemerne 60%. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Otrepane tema se ted stava otrepanou frazi, jen malokdo prijde s nejakym super uplne novym napadem, tak proc se nedrzet osvedcenych metod, kdyz z toho muze vyjit prijemny pohodovy, vtipny filmecek, ktery bavi a hlavne nenudi. Kvalitni hercke vykony obou hlavnich predstavitelu jen podtrhly dobry scenar. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Audrey Woodsová a Daniel Rafferty jsou špičkoví právníci se specializací na rozvody. Elegantní Audrey je svobodná a nechce se vdávat ani citově vázat, je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů. Daniel je ironický a požitkářský a Audrey se mu líbí a ona se naopak tváří, že ji nezajímá, ale dost ji ve skutečnosti přitahuje. A náhoda je svede k tomu, že se jednou probudí v posteli se svatebními prstýnky na rukou. Do toho pár peripetiií s klienty, v tomto případě s rockovým zpěvákem, a hodně blbý film je na světě. Je s podivem, že takový kvalitní herci, jako je Pierce Brosnan a Julianne Moore do něj vlezli. Ani trochu jsem se nebavil. Dost nepovedené. 20% ()

anais 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie z právnického prostředí. Milé výkony obou hlavních představitelů dávají zapomenout na nevýrazné dialogy. Je tu sice několik vtipných scén, ale od podobného filmu bych jich asi čekal více. Největším překvapením pro mě rozhodně byl Pierce Brosnan, který si konečně zahrál roli, která se alespoň trochu vymyká bondovské škatulce. Není to sice výkon oscarový, ale rozhodně se nejedná o těch pár naučených pohledů královnina agenta. Brosnan je tu postavou Julianne Moorové docela trápen a jeho výkon vzbuzuje soucit i baví. Do kina to asi není, ale domů, třeba k žehlení ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Nádherná chemie mezi oběma herci, kteří se navzájem doplňují. Můj Kůň jménem Brosnan - naprostý pohodář, neformální, šarmantní, prostě neupravený elegán. Na druhé straně Juliane Moore - hodně sexy zrzka, co bere vše vážně, strašně úzkoprsá, ale postupem času se více otvírá a sakra, že mě to jejich pošťuchování bavilo! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V den, kdy měl film premiéru v Irsku otiskly jedny populární dublinské noviny celostránkový článek o tom, jak urážlivě film ukazuje Iry. (HappySmile)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)

Reklama

Reklama