Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově pro mě slabší než první řada, ale když se na to podívám zpětně, rozhodně vynikající počin. První díly navnadily na akční řež a je škoda, že dvě prostřední čtvrtiny nenabídly občas pořádný humbuk taky. Na druhou stranu ona nudná prostřední část a vlastně i druhá polovina chystala geniální konec. Nikoliv však činy, ale postavy. Staré postavy dotvořila a nové ukázala z jiných poloh než byly představeny. V tom byla síla posledního dílu. Překvapivě se střílelo a tak vůbec méně než jsem čekal, ale o to víc konec dával smysl a logiku. 90 procent . ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro mě lepší, než první série. Víc mě baví sledovat postavy a jejich vztahy mezi sebou. Frank a Amy jsou skvělá dvojka a děj mi taky sedl o trochu víc, než předtím. Madani nesnáším furt úplně stejně a osobně s tím koncem fakt nesouhlasím. V mém imaginárním světe je jiné finále a i když se musím smířit se skutečností, tak dávám plný počet. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá tragedie. Celé je to jen o tom jak navázat na předchozí řadu a pokračovat v konverzačním cvičení. Začátek je fenomenální (nejen dějem ale i zpracováním), ale od chvíle kdy je Frank zpět v NY je to nekoukatelné. Prakticky jakmile se děj věnuje novým událostem, je vše v pořádku. Jakmile se vrtá v tom co se dělo minule, je to tragedie. Děsné konverzační psychodrámo, kde hrozně potřebujeme vědět proč... a nač... plus tunu keců o nesmrtelnosti chrousta. Doufejme, že sérii opravdu ukončí. Tohle nikam nevede. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Rozjezd super, pak trochu nahoru a dolu. Návrat k záporákovi z první série divnej a moc ukecanej (a ubrečenej), byť zrovna motivy s ním související vedly k dost fyzickejm pasážím, v kterých se stříhalo flashbacky jak nožem do masa. Novej záporák je lepší. Hlavním kladem ale pořád zůstává Bernthal, kterej je jako konstantně bručící a hekající Punisher boží, ten mix starosvětskýho taťuldy s nesmrtelnou zabijáckou mašinou s kodexem mu prostě sedí. Ostatní postavy jsou ok, až na Punisherovýho sidekicka, kterej pořád explicitně předříkává, co zrovna dělaj a cítí se provinile: "Hej Franku, sedíme tady na střeše a čekám na Billyho. Ale proč to děláme? Blah blah blah." ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namísto akce 2. sezóna praktikuje spíš systematickou psychoanalýzu zúčastněných, což začíná být po chvilce únavné, protože se při tom motá v kruhu. Těch 13 epizod je prostě (opět) příliš. Vzhledem k amnézii, útěku a zamilování Billyho Russoa (aka "Jigsawa") se nová zápletka na dlouhý čas víceméně zastavuje; pozadí charismatického padoucha Johna Pilgrima tudíž poznáme důkladně, jenže ze svého chladnokrevného potenciálu předvede zlomek. Nevyrovnaný Frank pak ve své zabejčené neústupnosti opakuje stále stejné motivy, emoce i chyby (a zřejmě si vypěstoval zázračný hojící faktor), ale výborný Jon Bernhal to ustojí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Představitel Franka Castela (Jon Bernthal) řekl, že si rád své akční scény natáčí sám. Hned první den natáčení si při natáčení prvního souboje zlomil ruku a nikomu o tom neřekl. Když poprosil koordinátora, jestli by mohl v následujícím souboji použít levou ruku, bylo mu to zamítnuto. Následně si tu samou ruku vykloubil. (DarweyD)
  • Písnička, která hraje v této epizodě, je „Shoot For Thrills“ od L.A. Guns. (Duoscop)

Reklama

Reklama