Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Genderově jasně jednosměrný blábol, natočený zhrzenou ženskou, které manžel zahejbal s mladou instruktorkou jógy a ona sama neměla na nic víc, než plakat u plotny s ručníkem na hlavě. Každý svého štěstí ... a tak dál. Film o gumídkově, kde si každý gumídek našel toho svého gumídka v jednom velkém sáčku haribo. Český tvůrce se dostává mílovými kroky na dno české kinematografie, protože není ani schopný dát dohromady smysluplný námět. Jemu prostě stačí sebrat kdejaká klišé a natočit jednu zkurveně dlouhou reklamu. Kdy už se česká selka u televize chytne za nos a raději přepne na ty dokumenty na ČT2? ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

No, nebylo to až tak nejhorší. Sice nevím, zda je možné, aby majitel jakékoli firmy (byť takové, která nic nevyrábí), byl tak free, aby měl čas celé dny honit buchty, ale nešť. Adéla Gondíková, jako manželka nad věcí, které je jasné, co si ulovila, byla docela uvěřitelná. Uvítal bych, kdyby tvůrci lépe zdokumentovali sesazení mača a převzetí šéfovského postu manželkou. Ve kterém filmu jsem to viděl?... Zuzana Kajnarová luzná jako vždy, Marie Doležalová roztomilá. Jsem zvědavý, jak dlouho v této škatulce hodlá setrvat. Je fakt, že hezkými žábami se to tam jen hemžilo, leč pánové byli obvykle dost otřesní – jako by to psala i castingovala feministka... A Langoš? Dokonalý jako vždy - hajzl až na půdu... Škoda, že tvůrci si neodepřeli výlet na Kanáry. Nepochopil jsem, co se tam (kromě rozpačité iniciativy jednotlivců) mělo dít - nic jsem nezaznamenal. Ušetřené oběživo by se bylo lépe hodilo na promakání scénáře. Věřte, milí tvůrcové, i takový pan Svěrák vytvoří (pravda mnohdy nerad) několik verzí scénáře, ale pak to má šmrnc. Pár hlášek tam bylo, ale jako celek to žádná extrémní sláva to bohužel nebyla. Možná by pomohlo další shlédnutí díla, ale nevím, zda by bylo rozumné dát mu tu šanci – rozuměj hodinu a půl života... ()

Reklama

Kacitr odpad!

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez šťávy, bez ničeho. Okatý product placement a ani těm hercům to nejde. Příběh má v sobě děr víc jak rybářské sítě. Opravdu se Hedvika nikdy dřív nepotkala s manželem své velmi dobré kamarádky? S tímhle na mě nechoďte. Bylo by toho víc, ale jsem z toho filmu tak otrávená, že asi stačí. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí tohoto filmu mne dohnal pouze fakt, že se již nějakou dobu (jakou přesně neuvedu, jelikož si chci zachovat poslední špetky své důstojnosti) v seznamkových vodách pohybuji, a i když bych spíše své snažení přirovnal ke snaze udržet se na hladině, nežli ukázkovému kraulu, tak i tak není má situace natolik špatná, jako tento film. Holt, samotář ve mne se zkrátka nezapře. Není to ani vtipné, ani přirozené, ale zase ani natolik přehnané, aby to bylo alespoň trochu vtipné. Příběh o chorobném lháři a sukničkáři, jakožto zástupci nejpočetnější skupiny seznamkových predátorů. Jedno ale filmu upřít nemohu, vím jak mám příště začít. "Ahoj, nevím jak to tady chodí. Věř nebo nevěř, ještě jsem si žádné rande přes seznamku nesjednal..."> ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film je fajn v detailech, ale chybí nosný příběh. No a film bez děje...aneb Nejdřív blinkat, potom spinkat. 1) Ještě po půlhodině jsem si říkal, co že se to těm komentátorům na filmu nelíbí. Zatím přece dobrý. Jako když padáte ze sto třicátého patra mrakodrapu, jste deset metrů nad zemí a říkáte si - zatím dobrý. 2) Ani nesporně šaramantní 50letý Jiří Langmajer (šéf Seznamky) nepřekročí svůj stín ani stín neuspokojivě napsaného scénáře. Tak jsme spolu párkrát spali. Nechápu, jak sis mohla myslit, že spolu chodíme. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • „Sezn@mka je komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby – internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci. (SONY_)
  • Debutujúca scenáristka a režisérka Zita Marinovová si pre film zozbierala historky inšpirované všetkými jej kamarátkami, ktoré na zoznamkách idú a majú veľa historiek. (Raccoon.city)
  • Trailer k filmu musel být smazán a nahrazen ukázkámi z filmu, protože producenti netušili, že i za hudbu v upoutávce se musí platit. (Pierre)

Reklama

Reklama