Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC (My Prime) - Čekal jsem tedy větší slátaninu, jelikož hodnocení 35% opravdu lichotivé není, ale řekl jsem, že to zkusím. Mnohé scény byly hodně přestřelené a takto se snad v reálném životě nechová nikdo. Mělo to ale i pár trefných hlášek nebo vtipů a čistý čas 80 minut byl také na pohodu. O debutu paní režisérky se sice nedá hovořit jako o provedeném, ale o mega průseru také ne. 60% (with J.) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal, že to bude naozaj zlé a trápne. Ale napokon to podľa mňa bolo celkom pozerateľné - najmä prvá polovica filmu. Základ vcelku sľubný, aj zápletka rozbehnutá na výbornú, ale potom to išlo akosi dole vodou (cca od tých Kanárov). Ale napriek tomu relatívne počas celého filmu to zachraňovali dosť obstojné hlášky, scénky a vnútorné monológy postáv, ktoré sa žiaľ postupom času akosi vytratili a trápnych situácií naopak pribúdalo. Ale aj tak, bolo to fajn - hoci je škoda, že ten počiatočný potenciál nejako napokon zhasol. Ale tak, tie 3* si to zaslúži (najmä za prvú polku). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hovado je rodu středního patrně proto, že se jeho zástupci vyskytují v řadách obou pohlaví." Tak nejprve budu nadávat, protože si nemyslím, že každý chlap je ulhaný nadrženec a každá žena naivní slepice. Pak zase pochválím, protože klientkou této Sezn@mky je nejedna kráska, která se rozhodně seznamovat nepotřebuje, ale chlapovi se na to tak nějak lépe kouká. A nakonec se naivně pokusím být objektivní, takže napíšu něco o velké kravině, kterou bych hodil do odpadu, kdyby majitel Kristián občas cynicky nezahláškoval, kdyby si párkrát nezařádil naspeedovaný fotomaniak Standa a kdybych si taky nedávno skvěle neodpočinul v Golf Resortu Cihelny. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Hloupý a jednoduchý soubor scének, které mě na začátku, jak zdráhavě přiznávám, docela pobavily. Jenže postaru se žít nedá, jak říká jedna moje kolegyně. No a já dodávám, že pár zábavných scének celý film opravdu neutáhne a zhruba v okamžiku, kdy se ztrácí nadhled a lehká karikatura, míříme snad až zbytečně příliš přímočaře k hnojišti českého filmu. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

No, nebylo to až tak nejhorší. Sice nevím, zda je možné, aby majitel jakékoli firmy (byť takové, která nic nevyrábí), byl tak free, aby měl čas celé dny honit buchty, ale nešť. Adéla Gondíková, jako manželka nad věcí, které je jasné, co si ulovila, byla docela uvěřitelná. Uvítal bych, kdyby tvůrci lépe zdokumentovali sesazení mača a převzetí šéfovského postu manželkou. Ve kterém filmu jsem to viděl?... Zuzana Kajnarová luzná jako vždy, Marie Doležalová roztomilá. Jsem zvědavý, jak dlouho v této škatulce hodlá setrvat. Je fakt, že hezkými žábami se to tam jen hemžilo, leč pánové byli obvykle dost otřesní – jako by to psala i castingovala feministka... A Langoš? Dokonalý jako vždy - hajzl až na půdu... Škoda, že tvůrci si neodepřeli výlet na Kanáry. Nepochopil jsem, co se tam (kromě rozpačité iniciativy jednotlivců) mělo dít - nic jsem nezaznamenal. Ušetřené oběživo by se bylo lépe hodilo na promakání scénáře. Věřte, milí tvůrcové, i takový pan Svěrák vytvoří (pravda mnohdy nerad) několik verzí scénáře, ale pak to má šmrnc. Pár hlášek tam bylo, ale jako celek to žádná extrémní sláva to bohužel nebyla. Možná by pomohlo další shlédnutí díla, ale nevím, zda by bylo rozumné dát mu tu šanci – rozuměj hodinu a půl života... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Když David (Martin Kraus) věší ceduli s nápisem „Kristian Online“, zpívá si u toho úryvek z písně od Lucie Bílé „Láska je láska“. (SONY_)
  • „Sezn@mka je komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby – internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci. (SONY_)

Reklama

Reklama