Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby to nemalo taký zbytočný samoúčelný a nezmyselný stred, tak by to možno, možno dopadlo o trochu lepšie. Jedine dobré, čo by sa dalo vypichnúť bol ten námet. Niečo nové, vtipné. Občas som sa ale stratil, kto s kým. A dovolenka na Kanároch vniesla do filmu trochu tepla, čo pri pohľade z okna ukrutne chýba. Obsadenie a výkony tak pol na pol. Od statusu dobre českej komédie to má ale rozhodne ďaleko. 2 z 5 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Seznamku v těsném závěsu po filmu Bezva ženská na krku. Musím říct, že Seznamka pro mne byla vysvobozením z beznaděje. Přes veškerou tupost tu má Bezva ženská na CSFD o třicet procent víc a to je velmi nespravedlivé. Seznamka je možná úplně jednoduchý film, ale má scénář, začátek a konec. A mezitím se pořád něco děje. Langmajer je pro roli jako stvořený a táhne celý film. Odpočinul jsem si a párkrát se zasmál. Není to žádný originál, viděli jsme to porůznu už tisíckrát, ale o to nejde. Tady mi to spíš zavání tím, že mnozí uživatelé si v životě nezaděvkařili, tak to šmahem splachují do hajzlu. Někteří muži ale nestárnou a Langmajer úplně nejmíň. V podstatě je ten film úplně v pohodě 60%. A teď, když jsem si přečetl na netu něco o režisérce, už chápu, že odsoudit to zde bylo vlastně povinné... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

UPC (My Prime) - Čekal jsem tedy větší slátaninu, jelikož hodnocení 35% opravdu lichotivé není, ale řekl jsem, že to zkusím. Mnohé scény byly hodně přestřelené a takto se snad v reálném životě nechová nikdo. Mělo to ale i pár trefných hlášek nebo vtipů a čistý čas 80 minut byl také na pohodu. O debutu paní režisérky se sice nedá hovořit jako o provedeném, ale o mega průseru také ne. 60% (with J.) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie kde se asi třikrát člověk opravdu zasměje, ale je to furt na téma nevěra a stokrát o tom samém. Langmajer si hraje to svoje. Gondíková celkem v pohodě, ostatní asi očekávané herecké výkony. Jenže to bylo tak nudné, očekávatelné a předvídatelné, že bych to viděl spíš jako televizní film, než něco do kina. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

No, nebylo to až tak nejhorší. Sice nevím, zda je možné, aby majitel jakékoli firmy (byť takové, která nic nevyrábí), byl tak free, aby měl čas celé dny honit buchty, ale nešť. Adéla Gondíková, jako manželka nad věcí, které je jasné, co si ulovila, byla docela uvěřitelná. Uvítal bych, kdyby tvůrci lépe zdokumentovali sesazení mača a převzetí šéfovského postu manželkou. Ve kterém filmu jsem to viděl?... Zuzana Kajnarová luzná jako vždy, Marie Doležalová roztomilá. Jsem zvědavý, jak dlouho v této škatulce hodlá setrvat. Je fakt, že hezkými žábami se to tam jen hemžilo, leč pánové byli obvykle dost otřesní – jako by to psala i castingovala feministka... A Langoš? Dokonalý jako vždy - hajzl až na půdu... Škoda, že tvůrci si neodepřeli výlet na Kanáry. Nepochopil jsem, co se tam (kromě rozpačité iniciativy jednotlivců) mělo dít - nic jsem nezaznamenal. Ušetřené oběživo by se bylo lépe hodilo na promakání scénáře. Věřte, milí tvůrcové, i takový pan Svěrák vytvoří (pravda mnohdy nerad) několik verzí scénáře, ale pak to má šmrnc. Pár hlášek tam bylo, ale jako celek to žádná extrémní sláva to bohužel nebyla. Možná by pomohlo další shlédnutí díla, ale nevím, zda by bylo rozumné dát mu tu šanci – rozuměj hodinu a půl života... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Volf (Jiří Langmajer), balící letušku Hedviku (Zuzana Kajnarová), s ní pluje na loďce, ovšem jen ve velkém celku. Při detailním záběru na veslujícího Volfa je vidět, že se Volf nepohybuje, ale stojí na místě. Totéž platí pro Hedviku. (pjotri)
  • Když si Standa (Jaromír Nosek) objednává u číšníka kávu, tak vůbec neřekne, který druh kávy chce a přesto mu je přinesena. (SONY_)

Reklama

Reklama