Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (279)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy mám trochu pocit, že tvůrci téhle pásové produkce žijí v nějaké záhadné sektě, kam neprosvítí jediný paprsek z racionálního světa. Marinovová se od samého začátku pokouší karikovat nejpříšernější stereotypy (nejen) seznamkových nápadníků/nápadnic, přičemž výsledek ani na vteřinu není vtipný, výstižný, reflektující či jakkoliv jinak smysluplný. Je jen nepopsatelně CRINGE, abychom zůstali v internetové sféře. Odráží se to i na herectví zúčastněných, jelikož na mnoha postavičkách je vidět, že je jejich představitelé nezvládají zahrát způsobem, který by byl funkční (nebo aspoň tak špatný, aby byl zábavný). Můžeme se vrátit k alibismu, jenž tu použil jiný uživatel - v tvůrčím týmu byla nepochybně celá řádka profesionálů, zasluhujících respekt... jenže co je jim to platné, když musí tajtrlíkovat kolem extrémně debilního projektu? V záplavě nepromyšleně laciného humoru a neohrabaného přepírání stereotypů se bohužel ani neskrývá příběh, z něhož by vůči divákovi cokoliv vyplývalo. Zbývá jen ohraná berlička, že na všechny ty hlupáky, naivky, lháře a další zoufalce někde čekají další zoufalci, zatímco se v pozadí rutinně vaří voda na největší svini a morální vítězové rutinně lížou smetanu. Klišé, trapnost a nulová potřeba přihodit něco navíc -> fňukání pro nic za nic. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu hodí do televize, kamera a střih na amatérské úrovni, to celé prokládané nesnesitelným hudebním doprovodem. Nenápadně propagace sponzorů ala rádio Impulz a podobně. Světlých okamžiku se tam najde tak do deseti minut a snad jen na Langmajera se dá dívat (třetinu filmu jsem byl na messengeru).....2/10 ()

Reklama

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vydržet to šlo. Některé komponenty filmu byly ale vyloženě otravné - většina písničkového soundtracku, trapný Martin Kraus, odpudivá Štěpánka Decastelo, afektované teploušství... Bez PP už to taky dneska bohužel nejde, ale musím uznat, že jeho umístění do filmu bylo v rámci možností snesitelné a dávalo jakž takž smysl - v tomto směru najdeme v českých luzích a hájích daleko horší případy. Režisérka navíc nedokázala plně využít rozehrané situace, které dost často úplně zbytečně vyšuměly. Možná konečná gradace, ke které se schylovalo a která měla určitý potenciál, nakonec taky vyšla na prázdno. 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Svérázně debutující Zita Pandrhola zavřela do sudu vkus, vtip i soudnost. Z karikaturních postav a eufemisticky řečeno „dějového vývoje“ až příliš prostupuje komplex a snaha o jakési zúčtování, ale koho to proboha v této formě zajímá? Otevřete ten sud, paní režisérko, třeba to pomůže.. Langmajer mi v rolích sebestředných kurevníků začíná poslední dobou splývat. Je doslova zaškatulkován.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není nic skvělého, ale mohla to být docela dobrá komedie, kdyby to bylo alespoň po technické stránce lepší. Jenže tohle je filmová tragédie a ukázka toho, že začínáme zaostávat i ve filmovém řemeslu. Jediná skutečně pozitivní mi přišla Adéla Gondíková, která mě bavila a skvěle hlásila, jinak spíše smutek nad prezentovaným dílem. Co ten zvuk sakra??? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Režisérka Zita Marinovová o svojom prvom filme povedala: "Dva roky som mala chrobáka v hlave a premýšľala, o čom to bude. Pôvodná idea bola, že napíšem coververziu Kristiána, pretože ten film milujem. Len som si lámala hlavu tým, kde by dnes pracoval. A zoznamka sa mi zdala najefektívnejšia pre nadväzovanie vzťahov so slečnami. Začala som písať a v podstate riskovala, že tvorím do šuplíka. Poznala som ale človeka z branže, ktorý sa tak nejako prelieva šoubiznisom, zaisťuje investorov a ktorého meno nechcem uvádzať, ale bol to on, kto ma povzbudil k natáčaniu. Sľúbil zaobstarať peniaze." [iDnes.cz] (Raccoon.city)
  • Režisérka o filme povedala: "Vôbec som nevedela, ako má scenár vyzerať. Až keď bol na svete a v knižnici som náhodou objavila knižku Škola filmovania, zistila som, že som ho celý intuitívne napísala správne." [iDnes.cz] (Raccoon.city)

Reklama

Reklama