Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Woody nám pomalu, ale jistě senilní. Náznaky můžeme vidět už v některých jeho celovečerácích, tento seriálový omyl to ale ukazuje naplno. Nemotorný koktejl allenovských trademarků bez tempa a jakéhokoliv ospravdelnění seriálové formy. Kdyby tohle můj milovaný tvůrce pustil do kin sestříhané na hodinu a půl, vzal bych to jako další výplňový film, kterých má ve filmografii spoustu. V této podobě je však Crisis in Six Scenes ukoktaným utrpením pro všechny Woodyho fanoušky. Druhou hvězdičku přidávám za fajnově crazy závěrečný díl, jinak děs a bída. 35 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický Woody, veľmi veľa dialógov, v podstate nezastaviteľný tok slov a frkov, v medzipasážach klavírna hudba a pohľady na ulice New Yorku. Ale veľa som sa nezasmial, navyše vírus Cyrus nie je žiadna herečka, nech sa hrá na neomarxistickú aktivistku koľko len chce, tie jej grimasy poznáme už z Hannah Montany a nič sa odvtedy nezmenilo. Nikto však už Allenovi nezoberie titul najlepšieho scenáristu všetkých čias. ()

Reklama

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Kdo se bál (jako já), že už Woodyho neuvidí pro všechno narušování zaběhnutých pořádků "hrát" a recyklovat oblíbené stereotypy, si může oddychnout. Krize obnáší tolik woodyovských klišé, že ani nemá smysl je vyjmenovávat. Nadhled, se kterým tak činí, je ale odzbrojující a skvěle ho charakterizuje jedna z prvních scén série, rozhovor hlavní postavy průměrného spisovatele a scénáristy, toho času pracující na scénáři pro televizní sérii, s kulturně nepříjemně kompetentním holičem: kéž by by zvládali všichni zasloužilí umělci podávat sebevykrádaní tak zábavně! Jestliže na úrovni formy a schématu nic nového pod sluncem, nové fóry představují ryzí zlato. Scény z partnerské poradny Elaine May a čtenářského kroužku seniorek, potýkajících se s Rudou knížkou zaručují záchvaty hlasitého smíchu. Kdo nečeká od televizní série osmdesátiletého komika koperníkovský obrat jako Interiéry či Match Point (a nikdo neříká, že se nějakého takového nedočkáme), bude nadmíru spokojen. Už jen pro radost, že frajer Woody dokáže být v pokročilém věku stále spíš vtipný než legrační. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Kay, Bůh nás za to potrestá.“ - „Bůh tě nepotrestá, jsi ateista.“ - „Jo, ale jestli se pletu, tak máme velký problém.“ No, seriál...spíš 2hodinový film. Což stihl Woody shodit hned v úvodu (stejně jako vtipně naznačit kritikům, že hodlá pokračovat v opakování se). Rozjezd byl trochu těžkopádný, ale kvalita stoupala, a to s každým dílem. Ovšem až na pár výjimek (např. debaty čtenářek či klientů) seriál opravdu baví hlavně tehdy, když je v záběru na Jamese Deana ostříhaný Allen (který nikdy neskáče nikam, kde funguje gravitace, a rozhodně nepodvádí při daních…jen nepřiznává všechno). Bez něj to bohužel není úplně ono. Politické narážky mě ale nenudily, zejména zaklínací „Předseda Mao říká…“ (a dorazilo mě, když jeho výroky Sidney označil za „fortune cookies“). A závěr s každým dalším zazvoněním hezky gradoval, i díky němu dávám slušné 4*. „Víš, kdo taky hraje baseball?“ - „Wilt Chamberlain?“ - „Ne, Fidel Castro, tvůj hrdina.“ - „O tom pochybuju.“ - „Říkám ti, že Fidel Castro hraje baseball…když teda zrovna nepoužívá stadion ke střílení lidí.“ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Woody sází vtipy do pusy všem, ale stejně jsou legrační jenom obrazy, v nichž koktá on. Miley Cyrus není sexsymbol, spíš těžká kuřačka co mluví, jako kdyby měla o tři čísla větší rovnátka. Témata jdou dost mimo mě, vůbec se nemůžu naučit, že seriál se má odehrávat v sedmdesátých, a ta témata jsou popravdě hodně vyčpělá. Díl od dílu horší, zatím jsme skončili čtyřkou. Pátý díl docela ušel, asi proto, že Miley tu byla všudy všeho pár vět. KONEC. Slabé, s Woodym vtipné, bez něj nijaké. Zůstaneme na třech. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama