Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (171)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Námět nebyl zlý, bohužel je však většina vtipů nefunkčních. Jillian Bell je vyloženě disgusting, zbytek castu mi nevadil, spíš si v případě Scarlet říkám proč? Téměř vše co natočí mimo MCU jsou propadáky a Rough Night není vyjímkou. Plot twisty jsou dost předvídatelné a ve finále už tvůrci trochu vaří z vody. Sony v roce 2017 bylo výrazně slaboučké. 2* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Průměrná, vlastně spíše podprůměrná záležitost, ale když jsem vypnul mozkovou činnost, nikterak jsem u filmu netrpěl. Na Zoë Kravitz se mi nedívalo špatně (celá maminka), Scarlett Johansson naštěstí neměla ten odhodlaný pohled, kterým se vyznačuje v různých variacích Avengerů a některé scény mě dokonce rozesmály, takže jsem se nakonec vykašlal na nějakou zodpovědnou kritiku a fláknul jsem tam i tu třetí hvězdičku. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem průser, nakonec jsem dostal vcelku vtipnou komedii o bláznivých ženských, kde Jillian Bell naprosto kraluje, Zoe Kravitz způsobuje erekci a silně krásou zastíňuje Scarlett, která působí lehce mdle. Je to sice naivní a příběhově to nenabídne vůbec nic,pár krát jsem se smál nahlas a některé hlášky si pamatuji ještě teď,za což dávám velké plus. 65% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořádně ulítlá dámská jízda, občas bizarní přes čáru. Komedie cílí na nenáročné diváky lacinými vtípky, které plní svůj účel, ale zbytek sahá na paty podprůměru a trapnosti. Postavy jednotlivých žen bych ve svém životě nechtěl nikdy poznat a občas jsem si říkal, že tyto charaktery patří do blázince. V některých pasážích dialogy opravdu nudí a scéna po scéně je jako den a noc. Zápletka je naprostý výplach, ale naštěstí se pořád něco děje. Chtělo to více scén na benzínce, ale závěr se nese v tak zběsilém tempu, který nakonec i baví......5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jakmile se něco děje, je to dobré, je to vtipné, má to správný drive. Ale ve chvíli, kdy začnou všechny zúčastněné hodně mluvit, už to není ono a je to akorát trapné, bez nějaké pořádné hlášky, kdy se dámy chovají s prominutím jako krávy. Bez výjimky. Celkově zajímavé obsazení, které je zabito zbytečnými kecy, jež nemají hloubku ani vtip. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama