Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

BMW12 

všechny recenze uživatele

To byla mizérie. Pro mě velké zklamání. Dostali jsme 100x ohraný příběh. Jako když se u komedie ani jednou nezasmějete, tak je asi někde problém. Jinak na Scarlett Johansson už jsem si asi zvykl jako na akční hrdinku, protože do této komediální role mi vůbec nesedla. Navíc ten její krátký sestřih... ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Pět bukvic, s čelem se Scarletkou, si jdou užít rozlučku se svobodu. Na takové párty nesmí chybět - striptér, drogy, chlast, penisovej dort, sex a spoustu vulgarismů. No, jen takhle se kurva pozná, kvalitní americká komedie, pro ženy před středním věkem. Rough Night, má svůj osobitý specifický humor, který hlavně má pobavit pipky. Hele, nejsem sexistické prase, že mám problém, když ženský vedou za celý film, ale odkdy se nějaké podobné taškařice podařila, aspoň na průměr? Tenhle smrad z píč, dokážete vycítit už z traileru. A taky už rovnou, dokážu vyměřit, o čem bude zápletka. Děj je prakticky nulový a slabý. Koukáme jen na to, že pár ženských, si chtějí povyrazit na víkend, a u rozlučky se svobodou, tlustá svině skočí na striptéra, který se mrdne do hlavy, a otřesem mu to vypne mozek. A teď po něm musí uklidnit stopy, rovnou celou mrtvolu. A to je vše, zápletky tu vůbec neexistují. Vtipný to není vůbec. Neříkám, že by jste u toho neměli záchvaty smíchu, ale obvykle jde jen o improvizované vtipy. Chemie mezi ženskými, vůbec nefunguje a zdá se mi, že Scarlett tam byla jen jako lákadlo, protože se mi zdá, jakoby tam ani nebyla. Na to, že se ve filmu ukazuje sex, tak neuvidíme ani jednu bradavku. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Průměrná, vlastně spíše podprůměrná záležitost, ale když jsem vypnul mozkovou činnost, nikterak jsem u filmu netrpěl. Na Zoë Kravitz se mi nedívalo špatně (celá maminka), Scarlett Johansson naštěstí neměla ten odhodlaný pohled, kterým se vyznačuje v různých variacích Avengerů a některé scény mě dokonce rozesmály, takže jsem se nakonec vykašlal na nějakou zodpovědnou kritiku a fláknul jsem tam i tu třetí hvězdičku. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Vím, že nejsem cílová skupina, ale neočekával jsem mnoho. Vlastně jsem čekal docela nablblý humor a absurdní komedii o rozlučce se svobodou. Vlastně takovou holčičí Pařbu ve Vegas. Bylo to moc? Film mi odpověděl docela záhy. „Ano!“. Taky nebudu lhát a pustil jsem si to kvůli oblíbenkyni Scarlett. Ovšem film je hrozný. Nezasmál jsem se ani jednou a moc upřímně nevím, kdo by se u tohodle mohl tak smát. Nechybí rozebírání sexu, penisu na sto způsobů a americký humor skrz naskrz. Příběh je pak vskutku hloupoučký až běda. Pět žen si "omylem" šňupne koksu a následně nešťastnou náhodou zabijou striptéra. Pak následující hodinku pobíhají sem a tam jako slepice. Ne vážně mě to nebavilo a neumím si představit, koho by to tak mohlo bavit. Humor nikde, scénář nikde, herecké výkony ani nemluvě. Takhle si komedii teda vážně nepředstavuju. (28 %) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Bože můj, co tohle do prdele mělo být? Jako ženská varianta na Šest pohřbů a jedna svatba nebo na Hangovery? No možná se o to tvůrci, nebo v tomto případě spíše tvůrkyně snažili, ale hrubě se jim to nepovedlo. Nejde mi absolutně do hlavy, co tu dělá Scarlett Johansson. Holky se od začátku snaží napodobovat mužské postavy v podobných komediích, ale pronáší naprosto zhovadilé dialogy, smějí se, že mi praskají bubínky, berou koks, shání striptéry, nechají se pro dobro ostatních vylízat od nadržené sousedky a podobně. Navíc hlavní protagonistka kandiduje na senátorku, ačkoliv na to absolutně nevypadá. Jediné scény, kdy jsem se pousmál byli s Demi Moore a Tyem Burrellem, jinak nula amigo. Jednoznačně nejhorší Scarletky film a doufám, že podobnou chybu už v budoucnu nezopakuje, protože do této doby měla skvostnou filmografii. Jo a nechápu, jak nad takovouto sračkou může kolega Matty magorsky filozofovat. Je snad na drogách? Ty jeho slohové komentáře vždycky stojí za to. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama