Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (133)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho necekal, i kdyz ukazky byly docela solidni a nakonec to byla fakt pecka. Pribehove neco mezi akcnejsim Bondem a infantilnosti typu Spongeboba, ale prekvapive to perfektne slape, neustale spousta hodne stylovy akce, perfektnich foru, u kterejch se clovek fakt zasmeje a suprovej soundtrack. Jediny, co by stalo jeste za doladeni, je trochu slabsi animace, ale nic hroznyho. Klidne bych si dal pokracovani. Slabsich 5*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Solídna rodinná jednohubka s dôrazom na slovo rodinná. Ono totiž sa tu zabavia úplne všetci, čo sa síce stále opakuje pri recenziách podobných animákov, ale popravde málokedy jedna z generácií v kine nezaspáva. Očakával som možno viac humoru, i keď zopár vtípkov určite potešilo (napr. 50 shades of great). Film má rozhodne šmrnc a spád, bohužiaľ však má prešpekulované a neprehľadné finále, aké roztomilo nazývame v hraných komiksovkách digibordel. Je to trochu škoda, keď sme predtým kráčali, behali a skákali v nóbl oblekoch ako Bondovia po Benátkach a opaľovali sa v ležérnom Mexiku... ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Začiatok fajn, premena agenta na holuba bola hrozná a infantilná, po nej prišlo strašne hluché minúty. Až v zhruba druhej polovici sa konečne začne niečo zaujímavé a vtipné diať a prestal som sa nudiť. Tvorcovia vtedy začali využívať nápad s agentom holubom na podarené vtípky spojené s vynálezmi mladého detského hrdinu. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ale jo, taková hezká vtipná jednohubka, ideální na oddech a chillování s colou a popcornem v ruce. Sice se nejedná o nic světoborného, jsou jistě daleko lepší a vtipnější animáky, přesto je to díky dobrému scénáři a sympatickým postavám celkem slušná akční jízda. Děj je trochu jednodušší, divák už dopředu ví, co se asi bude plus mínus dít. Film lze brát jako takový animovaný James Bond pro menší publikum. Za mě celkem spokojenost, vše funguje jak má a viděl bych to tak na lepší průměr. V neposlední řadě musím taky vyseknout pochvalu českému dabingu, který je velmi povedený a filmu jednoznačně prospěl. 6/10. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)
  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles pracovali filmári aj v meste Greenwich v štáte Connecticut, v Chicagu a v autrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama