Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 8

Recenze (133)

megajalec 

všechny recenze uživatele

Začiatok fajn, premena agenta na holuba bola hrozná a infantilná, po nej prišlo strašne hluché minúty. Až v zhruba druhej polovici sa konečne začne niečo zaujímavé a vtipné diať a prestal som sa nudiť. Tvorcovia vtedy začali využívať nápad s agentom holubom na podarené vtípky spojené s vynálezmi mladého detského hrdinu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ke Špiónům v převleku jsem byl zprvu dost skeptický a díky tomu sem je taky dost dlouho odkládal,ale ono to funguje a funguje to hodně dobře.Základní premisa o tom jak dobrosrdečný a lehce naivní nerd přiměje ultracool špióna změnit svůj pohled na svět,je sice dost klišoidní,ale tady je to oblečeno do dobře vypadajícího,vtipného,zábavného a akčního hávu,že to vůbec nevadí a svoje si tu najdou krom dětí i dospělí.Vlastně je to dokonce ve spoustě věcí originálnější než pár posledních pixarovek dohromady a i to je třeba ocenit...70% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety bych si to s kámošema na základce pouštěl furt dokola dokolečka tak dlouho, dokud bysme se nenaučili všechny hlášky (hlavně ty během akčních scén) nazpaměť, a asi je dost možný, že bych si ten film časem oblíbil vic než svýho času Smrtonosný zbraně. Tak dobrý a zábavný to je. [HBO GO] ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Tedy, nápad zkombinovat bondovskou parodii s pohádkou, ve které hraje stěžejní roli roztomilé ptactvo, je fakt jeden z největších animovaných bizárů, jaké kdy spatřily filmové plátno. Bohužel, právě to nesmyslně široké rozkročení mezi vážně míněnými tématy pro dospělé (hrozba bojových dronů, morální dilema s nezabíjením protivníků) na jedné straně, a spoustou barevných groteskových blbinek pro pětileté děti na straně druhé z toho dělá sice zábavný, ale přece jen těžko stravitelný žánrový guláš. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ničím neoslňující špionský animák produkovaný Blue Sky Studios. Holland se Smithem jsou ok, hlavně díky akčnímu finále dávám nakonec 3*. Smithův rok 2019/2020 byl solidni rollercoaster, začal superhitem Alladin, pak přišel flop Gemini Man a další komerční neúspěch v podobě Spies in Disguise. Hned po něm zase zabodoval s Bad Boys for Life. Divočina. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama