Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (64)

Quint 

všechny recenze uživatele

JCVD, Christopher Lambert, Mike Tyson a Hora z Game of Thrones v pokračování Kickboxera? To nezní vůbec špatně. Aspoň pro určitou skupinu fanoušků. Co se může pokazit? Bohužel úplně všechno. Základem arénových mlátiček je, že jejich hlavnímu hrdinovi prostě musíte fandit. Bez toho to nejde. Aby to fungovalo, musí si nějak získat vaše sympatie. Alain Moussi má sice dobrou fyzičku, ale chybí mu Van Dammovo charisma a jeho osobitý styl. Na tom stál první Kickboxer, který byl sice nesmírně diletantsky natočený, ale měl díky JCVD svoje kouzlo. Kickboxer Retaliation se vás sice neustále snaží vizuálně ohromovat (rvačka ve vězení v jednom dlouhém záběru, rvačka v zrcadlové místnosti nasvícená ultrafialovým světlem, rvačka na střeše jedoucího vlaku – ty jsou tu, bůhvíproč, dvě!), ale nedokáže vás strhnout. Postavy jsou nijaké a nezapamatovatelné. Akce jsou bez šťávy, napětí, emocí, gradace a správného načasování. Místo toho, abyste je prožili, tak je spíš prozíváte. Závěrečná rvačka s „Horou“ je tak natahovaná, že jsem u ní málem usnul. Neakční scény jsou zmateně odvyprávěné a podivně sestříhané. Ocenit to mohou snad jen hardcore MMA fajnšmekři, kterým postačí, když uvidí svoje oblíbené borce ve filmu. Radši si místo toho pusťte Brawl in Cell Block 99. To má hodně podobnou zápletku a je to nejlepší exploatační film roku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kickboxer je reboot osmdesátkového béčka stejného názvu. Děj těchto filmů se většinou podobá jako vejce vejci. Kladná postava zabije záporáka, pomstí smrt svých příbuzných nebo svého mistra. Hvězda boxu Mike Tyson hraje spoluvězně Briggse. Jeho pěstí souboj s Moussim patří vrcholům filmu a tipněte si, že Tyson poražen nebude. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

O nic moc horší než Vengeance. Bautista nebyl dost velkej na dnešní dobu, tak ho vyměnili za strongmana. Van Damme si to z pozice výkonného producenta pohlídal, manželka mu pomáhala z pozice producentky a do filmu dokázal nasrat kromě svýho druhýho syna Nicolase (Krise naštěstí nechal doma, ale kundí dceru Biancu mohl přibrat taky) až neskutečný množství známých jmen ze světa MMA a boxu. Jmenovitě: opět Werdum, Mike Tyson, Ron "Big Country" Nelson, Shogun Rua, Wanderlei Silva, Frank Edgar, Renzo Gracie, Renato Sobral, Rico Verhoeven. Mimo zápasníky se mihne i další strongman Brian Shaw a fotbalista Ronaldinho. Jako film je to samozřejmě tragédie, ale pro fanouška MMA to má svou hodnotu. Když už nic jinýho, tak choreografie baletních výskoků a snímání kamery je profi. A všechna čest Van Dammovi. Ačkoliv vypadá jak vyfetovaná veverka, bere se s nadhledem a jelikož byl inspirací dnešní generaci MMA fighterů, rád se angažuje v osobních treníncích a obsazuje je do svých filmů. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Když už to nemá žádný děj, nebo když už i ty poslední zbytky děje nedávají žádný smysl, má to aspoň spoustu soubojů, včetně dlouhé tréninkové sekvence. Co do počtu soubojů jeden z top béčkových amerických akčních filmů posledních 20 let a vůbec ani nijak nevadí, že jsou svou choreografií na hranici sebeparodie, možná spíš až za ní ... naopak, příchuť vyšinutosti dává filmu šmrnc, stejně jako cameo Tysona a Ronaldinha. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film je samozřejmě totální pitomost, co fungovalo v osmdesátých letech už nefunguje, tak se tvůrci snažili udělat něco neuvěřitelného, povolali godzillu - (Hafþór Júlíus Björnsson) a když je scénář zcela o ničem tak ta závěrečná bitka se mi prostě fakt líbila... Samozřejmě potěší i Mike Tyson a JCVD, kam se hrabe Tong Po ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Při závěrečných titulcích běží v malém okně na levé straně záběry z natáčení. (Rominator)
  • Natáčelo se v Thajsku a ve státech USA – Kalifornie a Nevada. (BMW12)
  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)

Reklama

Reklama