Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
  • Slovensko Polda
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (169)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická podprůměrná telenovela. 1) Jak to u podobných pořadů bývá, je to řadu od řady horší a horší. Začalo to někde na třech hvězdičkách, nyní ve čtvrté řadě je to někde mezi jednou a dvěma, jak kdy._____ 2) Výměna 32letého Igora Ozoroviče za 31letého Vladimíra Polívku v roli Břízova parťáka věci nepomohla. Unylý, i když hezký slušivě oháknutý Ozorovič je nahrazen stejně tak unylým Polívkou v nepadnoucích džínách. Takže ani po této stránce žádná změna k lepšímu. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál,který stojí na Matáskovi, Ozrovičovi,Pavelkovi a Vlasákové. Zajímavý scénář a je to věrná kopie německého serialu. Akorát by mě zajímalo,jestli mají licence na všechny megahity(guns roses,r.williams,The Offspring,The Verve,The Hoobstank),ktere v seriálu objevili. Jinak je to díl od dílu lepší. ()

Reklama

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic jsem od pilotního dílu nečekal a nebyl jsem tudíž zklamán. Jako kriminálka nezajímavý případ, jako komedie to taky nefunguje a Matásek jako polda mi taky nesedí. Prostě jeden díl a dost. V porovnání s Raplem jedna velká bída... Ale. Never say never again a podíval jsem se ze záznamu i na druhý díl. Musím konstatovat, že jsem se u druhého dílu pobavil a i ty Matáskovy hlášky mi dnes sedly... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když opomenu fakt z oblasti sci-fi, že se Matásek po dvaceti letech v komatu dostal během krátkého času do formy, což by mu mohl závidět i Stevan Seagal ve filmu Těžko ho zabít, který se z pouze sedmiletého komatu vzpamatovával za pomoci intenzivního cvičení minimálně rok, tak mi to vychází spíš jako satira. Je zde evidentní snaha napodobit daleko úspěšnější zahraniční seriály - nějaká ta mrtvola, pár falešně obviněných, alespoň jedna honička a pokud se to hodí, tak i nějaká milostná scéna. S lítostí vzpomínám na Četnické humoresky, či Kalašovky s Hrušínským a lituji Davida Matáska, který si tak ubohý scénář nezasloužil. No ještě uvidíme, třeba se dočkáme překvapení. ()

Sexton odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem tomu opravdu dát šanci.. ale tento seriál je opravdu velice jednoduchej, úplně neuveřitelné, jak po 20 letech v komatu, během jednoho dne se stihne vyřešit téměř vše, včetně bydlení... to ale není to nejhorší.. Po shlédnutí prvního dílu vzniká hned několik otázek na zamyšlení... SPOILEROVÉ OTÁZKY : 1) "Proč pan Sýkora před 15 lety nepožadoval udělat test DNA rukavic, které nebyly jeho a nakonec ho usvědčily.2)"Proč k té vraždě vlastně došlo?" ( pan Sýkora si odseděl 15 let za vraždu, kterou nespáchal. Tak proč ho původní vrazi zavraždili?) :-) Skutečně tento jednoduchý seriál nemá smysl sledovat.. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Pivnice u Vandy, ve které tráví polda volný čas, se ve skutečnosti jmenuje Pivnice u Fandy a je hned z boku Hudebního divadla Karlín. (staki)
  • Golfové hřiště se nachází v obci Slapy u stejnojmenné přehrady. (rakovnik)
  • Při prvním rozhovoru kriminalistů s taxikářem (Tomáš Matonoha) před hotelem lze dvakrát spatřit v okně v pozadí odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama