Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (169)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Scénáristu Tomáše Holečka si hodlám zapamatovat - a zdaleka se mu vyhnout. Tak špatně odvedenou práci jsem dlouho neviděla. Nechápu, jak to mohlo přes tolik lidí, kteří se v každém televizním štábu vyskytuji, projít. Jeden nepříčetný člověk se vyskytnout může, to se stává, ale proč ho ostatní nezabrzdí? Protože je jim jedno, že doslova každá scénka je debilní? Přece si to nemůžou nemyslet... Takže pro prachy všechno. Druhý díl jedině po lobotomii mozku. O srovnání se seriálem "Rapl", který sleduji souběžně se ani pokoušet nebudu - tvůrce Rapla by to mohlo urazit. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze namet je prevzaty ze zahranici, tak ani tu originalitu nemohu kladne hodnotit... Ono, vratit se do bezneho zivota po X letech je celkem zajimave, ale maximalne v komedialnim zanru nebo nejakem psychologickem dramatu. V kriminalce to pusobi docela divne, pripady samotne jsou upozadene a celkove mi vyznivaji hodne nezajimave a ani je nejak neresim. Zoufale dialogy. Matasek jinak v klidu, celkove je to vsak uplne o nicem a za par mesicu si na tento serial nikdo nevzpomene. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, nelíbí se mně to.. Téma kriminálky jde značně do pozadí a hraje se hlavně na vtip, kterej ale v naprosté většině případů není vtipnej. A to je teda průser (totiž když přijmu fakt, že se po dvaceti letech hlavní hrdina probudil a např. nevěděl, co znamená, když mu někdo ohledně telefonu řekne "dej mi číslo", tak to není věkem, ale asi tím, že je prostě blbej). Nevím, jestli tomu dám ještě šanci. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na současnou televizní tvorbu soukromých stanic nadprůměrné dílo. Hodnotím průměrně, neboť vyšších kvalit dosahují kriminálky veřejnoprávní. Tento seriál je slušně obsazený, natočený v příjemném prostředí a přes všechny nedostatky vyznívá celkem pohodově - více jako komedie, než krimi. Bříza mi občas připadal, jakoby upadl do kómatu v šedesátých letech, choval se až moc suverénně, vztahy zůstaly nedořešeny, ale třeba bude pokračování, na které, pokud nebude mít v programu konkurenci, se rád podívám. Úspěchem budiž, že byl odvysílán celý. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Konce se nedožiju. E05/E08. S krimi seriály se roztrhl pytel, ale ne každý může být dobrý. Nejdůležitější: ještě, že byl v kómatu jen posledních 20 let, být to od četnictva, tak by chtěl šavličku a koňa; každý průměrně inteligentní divák snad pochopí, že prostě revolver, jako služební zbraň, je v České republice nesmysl; a tak jde pokračovat dál, jedna pitomina za druhou. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Při prvním rozhovoru kriminalistů s taxikářem (Tomáš Matonoha) před hotelem lze dvakrát spatřit v okně v pozadí odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Při premiérovém vysílání v TV se epizoda stala nejsledovanějším pořadem večera s více než milionem diváků. (rakovnik)

Reklama

Reklama