Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 2
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 2

Recenze (169)

zette 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze namet je prevzaty ze zahranici, tak ani tu originalitu nemohu kladne hodnotit... Ono, vratit se do bezneho zivota po X letech je celkem zajimave, ale maximalne v komedialnim zanru nebo nejakem psychologickem dramatu. V kriminalce to pusobi docela divne, pripady samotne jsou upozadene a celkove mi vyznivaji hodne nezajimave a ani je nejak neresim. Zoufale dialogy. Matasek jinak v klidu, celkove je to vsak uplne o nicem a za par mesicu si na tento serial nikdo nevzpomene. ()

Georgex odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát po dlouhé době nějakému českému seriálu šanci a mé oči se upřely právě k tomuto na zdejší poměry netypickému seriálu. Jednak kvůli Davidu Matáskovi, ale také ze zvědavosti, jestli ve zdejších vodách může vzniknout důstojný zástupce z kategorie buddy movies. Odpověď je jednodušší než by se zdálo, nemůže, nebo alespoň ne v režii tuzemských komerčních televizí. Hloupý nápad, špatné herecké výkony, absence nejzákladnější logiky, zkrátka trapnost nadevše. Nikdy více. Moje hodnocení 10%. ()

Reklama

Danthare 

všechny recenze uživatele

24.1.17 dávám 35%, po dalších dílech beze změny, spíše nudnější krimi komediální záležitost. Matásek nic moc, jako Kendy v Básnících hrál lépe! //// Zatím bez hodnocení. Spíše než krimi seriál je to komediální záležitost. Obsazení dobré, situace vtipné, s policejní prací to nemá moc společného, zatím. Ale nenudil jsem se, zatím 50%, dva, tři další díly a uvidí se. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemný seriál z kriminálního prostředí o policajtovi, který se probudí po dvaceti letech z komatu. Dostane mladého parťáka, který má svůj názor na policejní techniky a předpisy. Jenže stará škola, je stará škola a tam se pro povolení k domovní prohlídce nechodí daleko. A tak není o kriminální i vtipné scénky nouze. Jediná škoda, že s přibývajícími díly, kvalita lehce klesá. Ale za mě chvalitebný, protože se točí daleko šílenější seriály! 75% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud chcete poldu sledovat kvůli kvůli krimi stránce, budete asi zklamáni. Případy jsou tuctové a většinou Vás v nich nic nepřekvapí. Největší síla seriálu spočívá v hlavních protagonistech, kteří jsou dobře napsáni a ještě lépe zahráni. Casting se zde opravdu povedl a ten retro styl do dnešní moderní doby seriálu neskutečně sluší. Po technické stránce také není co vytknout - kouká se na to dobře, lokality jsou pestré a stejně tak i lokalita případů, jejichž kvalita už není tou nejsilnější stránkou jak jsem psal na začátku. Seriál měl po celou dobu vysílání vysokou sledovanost, tak uvidíme, zda to 6. série byla opravdu tou poslední. Osobně si myslím že spíše ne. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Natáčelo se v Kořenově. (rakovnik)
  • Premiéru si nenechalo ujít 1,03 milionu diváků starších 15 let, což z něj činí nejsledovanější pořad v sobotním hlavním vysílacím čase. (rublik05)
  • Barber shop se nachází v areálu tvrze Kunratice. (rakovnik)

Reklama

Reklama