Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Opravdu málo chybělo, abych dal o hvězdu víc. Film se mi líbil velice, zpracování taky a výkony Eckharta a Kingsleyho, mňam. Jediné, ale tak trochu podstatné mínus a jak jsem to cítil já, bylo celkové tempo snímku, rozvláčné, byť dobře natočené a zahrané, ale čekal bych větší gradaci u thrilleru tohoto typu, nějaké nezapomentulné finále a větší objasnění "pomocníkova" vidění . Takže v hlavě mi utkví hlavně Kingsleyho čmárání a odříznutá oční víčka...;-) PS: Pěkně na "hov.." je oficiální text distributora, který prozradí důležitou část zápletky, kterou se divák dozví na začátku poslední třetiny filmu, o toto poznání jsem byl bohužel ochuzen a marně jsem čekal, kdy se to detektiv dozví...:-((( ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem potuchy o existenci tohoto thrilleru, navíc relativně slušně obsazeném, v čele s neselhávajícím Benem Kingsleym. Thriller, jenž si dlouhou dobu hraje, ale nedaří se mu to tak, jak by si zřejmě sám, i spolu s divákem, přál. Několik slušivých point (otevření truhly) a momentů sráží dosti chladný styl, utahaný děj, režisér s kameramanem užívají nespočtu nezvyklých úhlů snímání a místy jsou v rozpacích, kam dál, a divák na tom nebude jinak!! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trochu rozpaky. V jednu chvíli mi tam ono parapsychologično vůbec nesedlo a v tu druhou jsem si to bez něho nedokázal představit. A houpačka to byla i u Aarona Eckharta, jenž mi také střídavě lezl na nervy. Díky bohům za Bena, který si odehrál své a jako jediný mi u tohoto lehce nadprůměrného thrilleru dával jistotu. 65% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď som videl som trailer na ,,Podozrenie nula" tak som očakával naozaj skvelý thriller. Kamera a atmosféra sú naozaj výborné, herecké obsadenie s Benom Kinsleym, Carrie-Anne Moss a Aaronom Eckhartom je veľmi nadpriemerné, no scenár bohužiaľ nefunguje dobre. Myšlienka je originálna, dej sa odhaľuje v dobrom tempe, no k naplneniu mojich prílišných očakávaní niečo chýba. Napriek tomu ma film bavil. 6/10 ()

Sugeno 

všechny recenze uživatele

Tento film bych doporučoval jen lidem, kterým chci ublížit! :-) Protože takovou nudu, a takové neuveřitelné vtáhnutí do děje, které mě dokázalo několikrát uspat je opradvu "podezřením na nulovou" úroveň filmu ve všech faktorech. film s tímto námětem by si zasloužil daleko lepší zpracování!!! Jednoduše řečeno je to více než ztráta času shlédnout toto "dílo"! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama