Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu, že tenhle film dvacet let zpátky, v době svého vydání, fungoval, natož aby fungoval dnes. Tohle je hodně slabý pokus o vytvoření dalšího Sedm, kde herci přehrávají jako o závod, hudba i vizuál jsou vyloženě otravný a příběhově je to jedna velká slátanina, která sází na zajímavý konec, jenže v ten moment mi už byl ten film úplně šumák. A co si budeme, ten konec taky zas tak speciální není. Velká bída. Slabší 2* ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento trápny pokus o serial killer ma riadne rozčuľoval (už tie neustále čmáranice!). Hlúpučká kravinka o „všetko vidiacom“ sériovom vrahovi (nezáživný Ben Kingsley), ktorý vraždí nevinných a popritom stíha "ísť" po policajtovi (mdlý Aaron Eckhart). Prečo Kingsley vôbec prijíma takéto úlohy a v takýchto filmoch? O čo lepší a "hereckejší" bol v DOME Z PIESKU A HLINY, než v tejto pseudo diabolskej/démonickej roličke "Absolútneho Zla"? ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne natoceny thriller, ktoremu vsak k vrcholom zanru hata cestu pochybny scenar, hoci samotny napad je viac nez obstojny, postupne rozpletanie pribehu prinasa mnozstvo logicky dier. Velku vyhradu mam aj k Eckhartovi, s ktorym povacsine nemam problem, ale tu mi jednoducho nesedel. Za zbytocnu povazujem aj liniu Eckhart - Moss. Obsadenie hlavneho hrdinu inym hercom (co aj neznamym) a prepracovanie scenara a mali by sme nielen audiovizualnu (Merhige so skladatelom Mansellom sa paradne doplnaju a niektore sceny su uplne bozi a evokuju klip k piesni Cryptorchid, ktory reziroval Merhige pre M.Mansona), ale aj obsahovu lahodku. Opat mi na zaver neostava nic ine ako obvykle a cim dalej tym castejsie konstatovanie: skoda. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, musím říci, že jsem čekal trošku více. Ale zápletka filmu byla docela zajimavá, první polovinu jsem čekal celkem klasický scénář, ale zhruba v polovině mi došlo, o čem to je a kdo je kdo... A druhá půlka už pro mě nebyla tak poutavá a chvílemi jsem se i nudil, což trošku kazí pocit z filmu. Nicméně, celkem se mi to líbilo a napnutý jsem byl... Howgh! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Netrpezlivy divak by mozno tento psychac vypol asi po dvadsiatich minutach, ale ja som zvedavy divak a myslim si, ze sa oplati tento film vidiet az do konca, pretoze s pribudajucim casom je dej filmu stale jasnejsi a zaujimavejsi, pricom ma neminul ani sokujuci a napinavy zaver. Urcite uz boli natocene aj kvalitnejsie psychothrillery, ale tento si ma ziskal hlavne vdaka druhej polovici filmu a skvelej trojke Kingsley - Moss - Eckhart...22.04.2009 ___ Aaron Eckhart - (Thomas Mackelway) +++ Ben Kingsley - (Benjamin O´Ryan) +++ Carrie-Anne Moss - (Fran Kulok) +++ Harry Lennix - (Rich Charleton) +++ Kevin Chamberlin - (Harold Speck) +++ Keith Campbell - (Raymond Starkey) +++ Hudba: Clint Mansell +++ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama