Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý krimithriller,který si to však vůbec nezaslouží.Jde totiž o velmi solidní napínák,s parádně temnou atmosférou,obsahujíc několik vydařených zvratů,mrazící hudbu a i zajímavé herecké výkony.Jen škoda málo uvěřitelného podkladu,přece jen thrillery s reálným jádrem bývají sugestivnější.Závěr se mi zdá pak až moc uspěchaný,nicméně vydařený. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Napínavý mysteriózní thriller, s dobrým hereckým výkonem Bena Kingsleyho. Byli sice chvilky, kdy jsem se maličko nudil, ale ty byly naštěstí krátké a ojedinělé. Eckhart mě sice svým výkonem nenadchl, raději bych v roli agenta Mackelwaye viděl jiné charismatické herce, přesto vyloženě špatnou práci neodvedl a nepotápěl film. Carrie-Anne Moss zde hraje pouze druhé housle a moc prostoru nedostala, takže její fans se příliš nenabaží. Jak už jsem výše zmínil, co se týče mr. Kingsleyho, tak ten předvedl mimořádný výkon a strhává na sebe všechnu pozornost. Kdyby scénarista ještě více jeho postavu dopiloval, mohla by být zlatým kouskem v jeho filmografii. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor který bohužel ke konci ztrácí hlavně naprostou degradací žánru, ten konec byl prostě totálně debilní a hloupej. To ale předtím je solidní film který nabízí zamyšlení. Je zabíjet vrahy zločin? Herci jsou solidní, hlavně Kingsley který tu je fakt zvíře. Bohužel Moss a Eckhart, ten jejich vztah je šíleně špatně napsanej a nezajímavej. Vraždy jsou solidní a i scénář je zajímavej ale prostě to má tak stupidní konec že to silně ovlivnilo moje hodnocení. Film je rozhodně nadprůměrnej. ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne natoceny thriller, ktoremu vsak k vrcholom zanru hata cestu pochybny scenar, hoci samotny napad je viac nez obstojny, postupne rozpletanie pribehu prinasa mnozstvo logicky dier. Velku vyhradu mam aj k Eckhartovi, s ktorym povacsine nemam problem, ale tu mi jednoducho nesedel. Za zbytocnu povazujem aj liniu Eckhart - Moss. Obsadenie hlavneho hrdinu inym hercom (co aj neznamym) a prepracovanie scenara a mali by sme nielen audiovizualnu (Merhige so skladatelom Mansellom sa paradne doplnaju a niektore sceny su uplne bozi a evokuju klip k piesni Cryptorchid, ktory reziroval Merhige pre M.Mansona), ale aj obsahovu lahodku. Opat mi na zaver neostava nic ine ako obvykle a cim dalej tym castejsie konstatovanie: skoda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama