Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne si viem predstaviť, že na to, aby si divák dokonale vychutnal podobný typ príbehu ako tento, prešpekulovaný, s psychologicko-mysterióznymi a ilúziovými scénami, bola by prv potrebná znalosť knižná (keby dáka bola). Preto aj u mňa bolo už načase, a až po tretej projekcii môžem kľudne zdvihnúť o jednu hviezdičku aby som docenil tento stiesňujúci a nepokojný thriller. A čo sa mi zo začiatku absolútne nezdalo, bola réžia, teraz by som Merhigeovi kľudne doprial viac projektov. 80%. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Thriller, pri ktorom musia pracovať mozgové závity. Funguje ako dobrá skladačka, nie síce tak ako Memento, no divákovi sa aj tak odvďačí. Nemyslím, že by to bolo pre absolútne nenáročných konzumentov, skôr si to vychutnajú milovníci inteligentných thrillerov. A určite by som to neprirovnával k Sedem, tento film sa ho nesnaží kopírovať. Má inú atmosféru, odlišnú formu a aj postavy sú z "iného cesta". A Ben Kingsley je opäť brilantný. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Remote viewing. Historicky vzato zase ne až tak fantasmagorická praktika dálkového "napojení se" na pachatele a taky ústřední motiv thrilleru, co drží své trumfy hodně dlouho v tajnosti. Některé pak nevyloží vůbec, ty, co vyloží, budí pochybnosti o čistotě hry - ještěže jsou na stole i Kingsley a Eckhart, potřebný to pár do výherní kombinace. Přísahám, že kdybych ve vnitřním zpětném zrcátku uviděl oči a latexovou rukavici prvního jmenovaného, zbarvil bych potah svého sedadla do hněda! U druhého by mě docela zajímalo, jak si holí dno té golfové jamky, co má na bradě.. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď som videl som trailer na ,,Podozrenie nula" tak som očakával naozaj skvelý thriller. Kamera a atmosféra sú naozaj výborné, herecké obsadenie s Benom Kinsleym, Carrie-Anne Moss a Aaronom Eckhartom je veľmi nadpriemerné, no scenár bohužiaľ nefunguje dobre. Myšlienka je originálna, dej sa odhaľuje v dobrom tempe, no k naplneniu mojich prílišných očakávaní niečo chýba. Napriek tomu ma film bavil. 6/10 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi slusne natoceny thriller, ktoremu vsak k vrcholom zanru hata cestu pochybny scenar, hoci samotny napad je viac nez obstojny, postupne rozpletanie pribehu prinasa mnozstvo logicky dier. Velku vyhradu mam aj k Eckhartovi, s ktorym povacsine nemam problem, ale tu mi jednoducho nesedel. Za zbytocnu povazujem aj liniu Eckhart - Moss. Obsadenie hlavneho hrdinu inym hercom (co aj neznamym) a prepracovanie scenara a mali by sme nielen audiovizualnu (Merhige so skladatelom Mansellom sa paradne doplnaju a niektore sceny su uplne bozi a evokuju klip k piesni Cryptorchid, ktory reziroval Merhige pre M.Mansona), ale aj obsahovu lahodku. Opat mi na zaver neostava nic ine ako obvykle a cim dalej tym castejsie konstatovanie: skoda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama