Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Krimi na úrovni Sedem alebo Vraždy podľa Judáša. Začína pomaly, takmer nudne, rozbieha sa a hneď predstavuje tajomného Bena Kingsleyho v démonickej roli, pri ktorej chvíľu pochybujem, či je jeho postava vôbec ľudskou bytosťou. Potom sa to zas o kúsok posunie a odhalí teóriu podozrivého 0, čím sa pomalým tempom dostáva k šokujúcemu rozuzleniu a melancholickému záveru. Čakal som fakt všeličo, ale Merhige sa nezaprel. Zas jedno filmové podobenstvo o dobre a zle a o tom, že sú veci a ľudia, ktorí do tých definícii nezapadnú. Môžem len odporučiť, tak zmiešané pocity vo mne už dlho žiaden film nevzbudil. ()

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na to další z "psycho" filmů, které mám tak ráda. Jenže věčná škoda, že to bylo tak nedotažené. Mohlo to být mnohem více napínavější jak napovídala hudba, jen to lépe udělat. Ty obrázky z mysli mi evokovaly Ring. Benovi Kingsleymu ze začátku role skvěle padla, ale na konci se z něj stal jen bláznivý stařík, což se k němu už vůbec nehodilo. Zdejší hodnocení jsem téměř přesně odhadla už po skončení filmu a trefila jsem se. Chtěla bych vidět něco podobného, ale abych se z toho pořádně zapotila (a nejen to:)) strachy a napětím od začátku do konce (ale zas žádnou nechuťárnu). ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Napínavý mysteriózní thriller, s dobrým hereckým výkonem Bena Kingsleyho. Byli sice chvilky, kdy jsem se maličko nudil, ale ty byly naštěstí krátké a ojedinělé. Eckhart mě sice svým výkonem nenadchl, raději bych v roli agenta Mackelwaye viděl jiné charismatické herce, přesto vyloženě špatnou práci neodvedl a nepotápěl film. Carrie-Anne Moss zde hraje pouze druhé housle a moc prostoru nedostala, takže její fans se příliš nenabaží. Jak už jsem výše zmínil, co se týče mr. Kingsleyho, tak ten předvedl mimořádný výkon a strhává na sebe všechnu pozornost. Kdyby scénarista ještě více jeho postavu dopiloval, mohla by být zlatým kouskem v jeho filmografii. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Když sem byl kdysi takhle malý, rodiče stavěli chatu. V té chatě jsme tehdy všichni žili v zásadě v jedné větší místnosti, protože jinde byla v noci zima. Jako malí jsme tak spali s bráchou na velké posteli mezi rodiči, kteří se snažili v noci dívat na filmy na malé televizi nacházející se na druhé straně místnosti. Zvuk měli puštěný na minimum, aby nás neprobudili, ale to mi nebránilo čas od času pootevřít oko a sledovat, pár tichých scén než jsem zase upadl do koma. Vůbec nevím samozřejmě o co v těch filmech šlo, ale vím, že to na mě působilo hrozně dospělácky a důležitě. Stejně na mě nyní fungoval Suspect Zero. Zajímalo mě, jak si Merhige poradí s čistou žánrovkou a zdali tam bude vůbec poznat, a vskutku se nejedná o tuctově natočenou kriminálku, zejména díky neočekávaným kamerovým úhlům a zvláštnímu přestřihávání. Loď však bohužel ztroskotává na scénáři, který se zrodil v tehdejším Jehňátkovském oblouznění, pak putoval léta po studiích a ještě byl třicetkrát přepisován. Přitom už ten námět je na hlavu a nepomáhají mu ani upachtěné dialogy, které by měly posouvat děj dále. Neposouvají a scény tak moc nedávají často smysl. Ale zase působěj dospělácky a důležitě. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama