Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Masaru Kato je na cestě z práce domů svědkem strašlivého incidentu v metru, kde je napaden starší muž. Když se Kato pokouší zraněnému pomoci, pozornost útočníka se zaměří na něj a Kato je ubodán k smrti. Toto však není jeho poslední hodinka, a tak se mladý muž probouzí v tajemném pokoji. Zde se potkává s televizní celebritou Reikou Shimohirou, postarším pánem Yoshikazu Suzukim, tajemným mladíkem Joichirem Nishim a naštvaným mužem, který se ani neobtěžuje představit. Od Suzukiho se Kato dozvídá o tom, že i oni kdysi zemřeli a stejně jako on se objevili zde. Pokoji vévodí velká černá koule, které ostatní říkají Gantz a která dohlíží na brutální hru, které se musí tato skupina zúčastnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Gantz:0 rozhodně není takový průšvih, jaký jsem po zkušenostech s anime čekal. Hlavně se mi na obrazovku vrací některé staré známé postavy, takže i v tomto ohledu může mít člověk radost. Především Kato předvádí mnohem lepší výkon než jakým se představil v anime a místy je dokonce i za opravdového obdivuhodného hrdinu. Sice mu pořád zůstal jeho spasitelský komplex, díky kterému se on i spousta ostatních dostává do neustálého nebezpečí, ale už to nepůsobí tak hloupě - spíš naopak. Jinak je to pořád stejná zvrácená rubačka, která se s ničím moc nemaže, krev stříká po hektolitrech, končetiny létají vzduchem a hlavy vybuchují. Prostě taková sympatická zábava na odreagování... K tomu pár klasických japonských "záležitostí", protože třeba souboj obřích robotů a příšer prý vždy vypadá velkolepě - no jak pro koho... Opět tam bylo pár momentů, nad jejichž logikou jsem musel ihned přestat přemýšlet, ale je to jízda, sice místy docela uspěchaná, přesto však poměrně zajímavá a i originální. Design emzáků je opět rozmanitý a docela se mi líbil no a druhá podoba finálního bosse mě málem sestřelila ze židle... Animace byla ucházející, hudba se mi líbila. U mě je to 7/10 ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Tento film natočený po seriálu, který jsem neměl čest shlédnout působí čistě jako pilot. Kdyby stál sám za sebe, tak by se mohl více prohloubit poměrně prázdný příběh a naplnil by se více divácký zážitek. I když jde o skvělou akci a monstra, tak vše digitálně natočené, jako by šlo o videoklip ze hry bohužel ubírá na celkovém filmovém zážitku. Pro fanoušky japonského fantazy či snímku s různými OP monstry povinnost. 65% ()

Reklama

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

v podstatě jde o jeden a půl hodiny trvající bitku, kde se střídá "děj" (=postavy vyděšeně a zmateně koukají kolem sebe) a "akce" (=postava vezme pistoli ...a vystřelí). Možná ještě horší než nudnost tohoto téměř odpadního snímku jsou ty počítačem vytvořené obličeje postav s totálně nezvládnutou mimikou. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Budoucnost moderního a vyspělého animovaného filmu je v rukou šílených mistrů z Dálného východu. Mým zbožným přáním je, aby animované filmy mnohem víc vstoupily do drsnějšího podání v žánrech, kam se stále bojí. Asiati jsou v tomhle napřed, jen ještě potřebujeme, aby ten děj nebyl jak z Playstation 2. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálny masaker, kombinujúci v sebe všetko super. Dej síce osekaný na naprosté minimum, ale osudovosť mu nechýba. Akcia neskutočná a to spracovanie. To spracovanie je iný level oproti všetkému, čo som doteraz videl, aspoň čo sa detailnosti týka. Taký rovnako starý Resident Evil Vendetta je oproti tomuto ako OLD-GEN FPS oproti NEXT-GEN FPS. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama