Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karolína chodí se Stevenem. Steven je fajn, ale když přijde řeč na jeho rodinu, začne být divný. I když Karolína čeká se Stevenem dítě, představení jeho rodičům se stále odkládá. Steven ví, co dělá. Karolína se však nedá odradit. K setkání musí dojít a všechno se začíná neuvěřitelně zamotávat. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 3/10/// +role Garyho Oldmana, netradiční téma -není to až taková romantika a komedie to taky moc není./// Rozhodně zajímavé téma, které jsem v jiné romantické komedii neviděl. Mno i když jsem se občas pousmál, spíše se vám ve výsledku dostane depresivní a skličující pocit. Rozhodně to není film pro krásný romantický večer. Hudba zde skoro žádná není, takže jediné co vyniká je herecké obsazení a některé zajímavé, dobře zahrané postavy (Beckinsale, Oldman)./// Celkem 34%/// ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, skvělý Gary Oldman, ale to je vše co může tento snímek nabídnout. Dostat se do lepších rukou a přeobsadit ústřední dvoji (Kate Beckinsale zachraňuje to, že je kočka) mohla by se z toho vyklubat jedna z nejoriginálnějších romantických komedií, takhle mi to nepřišlo ani moc komediální ani romantické. Škoda, dalo se z toho vytřískat o dost víc............ ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Děj snímku jsem si vůbec nepamatoval, a tak jsem se ze zvědavosti podíval, proč jsem byl při hodnocení filmu s víceméně hvězdným obsazením tak skoupý. Teď již to vím a ve vlastním zájmu si to budu pamatovat. Kate Beckinsale byla už tradičně potěchou pro mé oko, ale jinak neměla stejně jako ostatní mnoho co předvést, protože scénář byl zoufale slabý, dialogy tomu odpovídaly, režisér v sobě nenašel schopnosti, aby z toho se ctí vybruslil, a tak vznikl nesourodý příběh, který se tříštil do samostatných plytkých scén, silné momenty nahradila všemožná klišé, a osudy zde představených figur mi tak byly zcela ukradené. Mohl bych se více rozepsat, ale bylo by to zhola zbytečné, protože všechno podstatné už vypíchl JFL, takže už jen dodám, že mě snímek přivedl k jedinému zamyšlení, které se mi skvěle hodilo do tradičního poučení. / Poučení: Někdy je v životě vůbec nejlepší, když si dva lidé tak nějak zbydou. ()

Scar 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa veľmi tešil, aj keď som od neho nečakal žiaden zázrak. Možno aj to prispelo k tomu, že namiesto štyroch, nevidíme tri hviezdičky. Aj keď sa film tvári ako komédia, v skutočnosti skrýva hlboký príbeh, ktorý je viac smutný ako vtipný a zanechal vo mne nezmazateľnú stopu. Gary Oldman je úžasný ako vždy a potvrdil, že zahrá hocikoho a hocičo. Prekvapila ma aj Kate Beckinsale, ktorú väčšina kritikov opisuje ako chladnú a neosobnú. Aj keď nie sú ďaleko od pravdy, v tomto filme je iná. Je tu hrdinka v inom slova zmysle ako sme na ňu zvyknutý z ostatných filmov. Stáva sa obeťou a hrá ju statočne. S odstupom času mám pocit že bola Garymu vyrovanou konkurentkou a McConaugheyho úplne „prehrala“. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštnejší film ako by sa zdalo, možno nie je úplne dotiahnutý a chýba mu viac vecí, no preto by som ho nezatracoval. Nedá sa povedať, že by nefungoval alebo, že by tu bolo niečo jasne podpriemerné. Po všetkých stránkach je to priemer, akurát je pravda, že by sa z námetu dalo vytrieskať oveľa viac. A ešte jedna vec je, že je tu hviezdne obsadenie, tak keď nič, tak aspoň sa je stále na čo dívať. 60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Matthew Bright byl za svůj finální sestřih filmu vyhozen, protože se nelíbil studiu. Herec Peter Dinklage naopak prohlásil, že režisérský sestřih byl skvělý a studio jej svým zásahem zničilo. (Gary)

Reklama

Reklama