Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (184)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kurvafix, sklamanie ako hrom. Trailery lákali na úplne niečo iné, ako som nakoniec dostal. Arnold v podstate v úzadí a popredí banda debilov. Škoda. P.S. Po opätovnom zhliadnutí v dabingu musím zdvihnúť aspoň na tri hviezdy, jedna z mála vecí, kedy dabing fakt pomohol. Vtipné (aj keď len niekedy), akčné, totálne nepredvídateľné a UberKiller ála Gunther ála Arnie, tak to teda hej. Ten si film ukradol pre seba aj na tých pár minútach, ktoré oproti tej spomínanej bande debilov dostal. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního jsem už dlouho neviděl a když tam 15 minut před koncem vtrhne Arnold, tak je vymalováno. Pořád přemýšlím, jak moc špatně na tom asi je, že se zaprodá k něčemu takovému, ale ono to bylo natolik stupidní, až to vlastně jako jednohubka na jeden večer docela zafungovalo. Samozřejmě s notnou dávkou alkoholu a bez očekávání čehokoliv je to asi trochu lepší. A slyšet v titulkách Arnolda zpívat? To je bonus minimálně za tu třetí hvězdu. :D ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodický mockument zaznamenává úsměvné snažení (a nezdary) svérázných nájemných zabijáků, jak se stát nejlepšími v oboru tím, že sprovodí ze světa eso no. 1. Nicméně se také dlouze a bezradně zamotává v kruhu v momentech, které mají být zábavné asi jenom tím, že se přecitlivěle sesype či zamiluje vyšinutý vrahoun. Nástup Arnolda na závěrečnou půlhodinku rozjasní den, protože si roli užívá, charizmatem ostatní válcuje a jeho protřelý plán, jímž demonstruje svůj náskok, nepostrádá vtip ani koule. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení určitě mohlo být trošku lepší, protože u některých scének jsem se opravdu pobavil. Sice se pořád čeká na toho Gunthera, kterého hraje Arnold, který mimochodem předvádí hodně solidní komediální výkon. Junior nebo Rolničky byly k nepřežití. Po minulém filmu jsem začínal mít trošku strach jestli Arního ještě vůbec herectví baví a zda-li nesklouzne někam na úroveň Vílíše. Díky bohu se tak nestalo. Budu se těšit když dostane zase nějaký ten větší projekt. Herecky na to pořád ještě má. 50% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte, že si užijete Arnolda Schwareneggera po dlouhé době v plnohodnotné komediální roli, pak se připravte na jedno z mnoha zklámání, které pro vás tento símek má přichystané. Arnie totiž na scénu dorazí pozdě a jen na chvíli a většinu času strávíme s méně známými zabijáky. A zpočátku to funguje, neboť humor působí ujetě tak akorát a méně známí, ale velmi schopní komici táhnou scény k úspěchu a úsměvům, ale po zhruba půlhodině dojdou nápady a odhodlání a od té chvíle se do konce jede na volnoběh a ani příchod Arnolda nezachrání nevýraznou komedii od lehkého průšvihu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama