Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

No a máme tu věru opravdový zlatý hřeb do rakve nejen kinematografie, ba i hudby. Je toho ve mě tolik, že ani nevím, jestli dříve zvracet nebo kálet. Začněmež hned u oficiálního popisu filmu výše. Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost... To znamená, že všechny ty popový sračky jsou na jedno brdo. Teda krom folku říznutýho parodií na disco. ...půvab žen přitahuje... To je samozřejmě pravda. Zavolejte mě, až tam nějaká půvabná bude. Bodlo by taky, kdyby hrála. ...zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy... Kde? Viděl autor toho textu ten film? Já vím, že to mělo někdy strašnou kameru a ještě horší většinu výkonů, ale jestli nečuchá ředidlo, tak zcvoknul. Za zmínku stojí také naprosto neuvěřitelné karikatury charakterů v čele s tou kapelou blbečků. Fakt jsem se jim vysmál, když ten hejsek odříkal repliku, že se půjdou zeptat na práci do železáren. ROTFL. A Moravia Steel dodala ten hudební me(n)tal... Ale co bylo snad nejhorší: Když už dělají, že ty pseudohudební paskvily hrajou a zpívaj', docela by bodlo, aby seděl playback a byly tam slyšet hudební nástroje na který předstírají, že hrajou. Ne, přeplácnout to diskofilním tuc tuc to nezachrání. A rocker Pavel Kříž souložící přes kalhoty? Jááásně, perte to do mě... ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Směsice různých hudebních stylů v popředí s Pavlem Křížem jako fiktivní exčlen kapely Doga s jménem reálného frontmana. Co tím Šiška sledoval je otázka, také se zde objeví on sám a ještě Libor Pyško, který také hraje v kapele Legendy se vrací. Reálný Izzi se tu mihne a zpívá, stejně jako řada dalších hudebníků - Jaromír Nohavica, Rock & Roll Band Marcela Woodmana, Duo Jamaha. Příběh je nedotažené hlavně v pozici hlavní postavy a kromě mišmaše hudebního je tu mišmaš i mezinárodní, ale to negativně nehodnotím. Trochu pobaví přenesení rockového klubu z Ostravy (kde je i konečná tramvaje) do malebných Beskyd, ale může být :-). Jinak oslava života hudebníků ve stylu sex, alkohol (místo drog) a rock 'n' roll. Jestli to tak opravdu je i v současnosti netuším. ()

Reklama

hanagi 

všechny recenze uživatele

Kvůli jedné písničce, duetu Nohavici a Cmoríka, jsme s mužem vyzkoušeli tento amatérský pokus o film. Je zajímavé, že když je něco moc špatné, může to být zároveň i zvláštním až zvráceným způsobem zábavné. Ačkoli obvykle dávám jednu hvězdu ve zlosti a rozčarování, tak tohle je taková rozjuchaná a pobavená hvězdička - celou dobu jsem totiž jenom nevěřícně žasla. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Soundtrack si asi koupím, ale film je strašný. Scénář je příšerný, napsaný neobratně a amatérsky, a režisér Rapoš už zapomněl točit. Technicky je to taky hrůza, hlavně postsynchrony. Film před úplným dnem zachraňuje hudba, pár dobrých herců, skvělá kamera, beskydská příroda a půvab Sáry Sandevy (hrát neumí). Potěší i cameo Evy Vejmělkové. Film má pár dobrých okamžiků, ale taky spoustu WTF momentů, kdy jsem nevěřil vlastním smyslům. Prostě - kupte si radši ten soundtrack, film je ztráta času. ()

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film co je velkým přísunem do české filmografie. Nic tak špatného jsem dlouho neviděl. Tohle je tak špatný, že jsem rychle vychrupl flašku tullamore dew aby to bylo nějak snesitelný. Pavel Kříž je něco otřesnýho a muzika toho filmu je kvalitní jako vodka s názvem Stalinovy slzy. V tomhle filmu si zahrál snad každý kdo si chtěl sáhnout na nějaký dno. OTŘESNÝ!! 5% ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)
  • Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga. (J.Cobra)

Reklama

Reklama